Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tepsit ajánlotok...

Milyen tepsit ajánlotok szilvalekvár sütéséhez, hogy annak oldalára ne rakódjon lekvár? Milyen magasságú tepsi az ideális?

Figyelt kérdés

Sütőpapírral, zsír kenéssel nem szeretnék foglalkozni.

Milyen anyagból készült tepsi az ideális?

Milyen magas legyen?



2023. aug. 25. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Mivel víz párolog el valószínű hogy fog száradni a szélére lekvár.Zsír főleg nem kell alá.

Fazékba szoktak max ecetet leégés ellen.Jó nagy legyen magas és vastag.

2023. aug. 25. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Hacsak nem tapadásmentes, sutopapir nelkul garantaltan le fog egni. Egyreszt a cukor benne, masreszt a kiszaradas miatt.


Tobb ido lesz elsikalni mint beszerezni a sutopapirt

2023. aug. 25. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha csak igen keveset akarsz készíteni, akkor is fazék kell hozzá, nem tepsi.
2023. aug. 25. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Tévedés, a sütöben készítés sokkal jobb módszer, nem ég le, nem kell kevergetni.
2023. aug. 25. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg üveg vagy szilikon tepsi? Persze valamennyire abban is leragad, de fényévekkel egyszerűbb takarítani.
2023. aug. 25. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!