Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nutellás torta, roppanós...

Nutellás torta, roppanós réteggel?

Figyelt kérdés

Sziasztok,szeretnék nutellás tortát sütni! Az alap ötletem:

két piskóta lap közé szeretnék nutellás mascarponés krémet betölteni

szeretnék a krém közé egy kis roppanós réteget belecsempészni ehhez szeretnék ötletet kérni!


márc. 6. 17:45
 1/7 A kérdező kommentje:

Amire gondoltam, hogy magába a nutellába keverek vagy osszetort cornflakeset vagy apritott diót/mandulát

egyéb ötlet? :)

márc. 6. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
A cornflakes egyáltalán nem passzol bele szerintem és nem értem hogy jön dió vagy mandula az alapvetően mogyorós ízű tortához. Tört mogyorót tudok elkepzelni olvasztott csokival vékonyan meglocsolva.
márc. 6. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
jajj nem diót akartam írni,hanem mogyorót 😂 nem tudom miért diót írtam
márc. 6. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Amint belekevered a krémbe felázik és megszottyad. Kivéve ha sima tort mogyorot raksz bele
márc. 6. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én grillázst csinálnék, abba is lehet mogyorót tenni, száradás után

összetörném, és azt szórnám a nutellás rétegre.

márc. 6. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vékony grillázs réteget tegyél bele mogyoróból.
márc. 6. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Grillázs elázik a krémben akárcsak a cornflakes én sima olvasztott csokit raknék egy rétegben tört mogyoró darabokkal.
márc. 7. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!