Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van aki csinált már sikeres...

Van aki csinált már sikeres kovászt és kérdezhetnék tőle egy kicsit? 🍞

Figyelt kérdés
A hűtőben volt kb 1 hétig, betevés előtt etetve lett, most van rajta ilyen szürkés folyadék amiről azt találtam hogy 'hooch' vagyis ilyen alkoholos valami de azért meg szeretném valakinek mutatni képekben is hogy tuti csak az és nem penész😅

ápr. 4. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Írhatsz.

Egyébként a szürkés izét leöntöd és kuka. A tetejéről a kovásznak egy kiskanálnyit leszedsz, az is kuka. Többi teljesen jó

ápr. 4. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Amíg csak szurke es nem kekzold addig rendben van
ápr. 4. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
13%

Kovászt készíteni tudomány mivel egy élő anyag amúgy anno megcsináltak 2-kilót azt kiporciózták olyan teniszlabda méretűre és kiszárították nem bajlódtak ilyen marhaságokkal hogy naponta etetni meg hűteni nem is volt hűtő.

Nem ettek meszet hogy villanyszámlát fizessenek mert megy a hűtő.

ápr. 4. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A hűtőztetéshez séfkovász sűrűségű kovászt csinálj legközelebb. Ha most úgy csinálod ahogy az #1 ajánlja, valószínűleg 1-2 etetés alatt kinövi, kiheveri, hogy eléheztetted. És nem lesz kellemetlen illata a második etetés után.
ápr. 6. 01:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!