Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A füstölt körmöt miért kell...

A füstölt körmöt miért kell beáztatni főzés előtt? Milyen vízben és mennyi ideig áztatjátok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hideg vízben kell áztatni, én egy éjszakára szoktam. A füstölt dolgokat tudtommal azért kell beáztatni, mert úgy nem lesz olyan sós, és hamarabb megpuhul főzés során.
2010. dec. 30. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ
2010. dec. 30. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2010. dec. 30. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:
Jól tudod, és a többi is stimmel.
2010. dec. 30. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2010. dec. 30. 17:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!