Üveges zöldbabból hogy kell főzeléket csinálni?

válasza:Nem sokban különbözik, hamarabb kész van.
Én csinálok egy rántást, teszek bele pirospaprikát, felöntöm vízzel, sózom, pici bors, mikor forr a víz, beleteszem a lemosott zöldbabot.
Szűrőbe szoktam önteni, és csap alatt átmosom.
Vagy pörköltet, vagy fasírtot csinálj hozzá, jó étvágyat:)

válasza:

válasza:beleöntöd egy lábasba és elkezded melegíteni, addig míg nem gyöngyözik a víz, vagyis lassan forr.
főzni nem kell, mert a konzerv ouha.
aztán vagy berántod, vagy behabarod lisztes-tejfölös habarással. ezekkel egyet forralod és ízesíted esetleg
még ecettel-cukorral, attól függ hogyan szeretitek.
a rántásba fokhagyma is mehet, nagyon jó íze lesz a főzeléknek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Milyen lett?
Eléggé eltérő recepteket küldtünk, sikerült választani?:)
Kapcsolódó kérdések:
füstölt tarját föztem vizbe, de nem szeretném kidobni a finom levét, haenm valamit fözni benne. nem szeretnék se bab se lencse fözeléket, mire lehetne felhasználni még?
Egy nylon zacsiba van tehát nem bolti, és zöldbab meg zöldborsó keveréke, de a borsó az jóval kevesebb. Mi kell vele csinálnom, hogy egy finom főzeléket varázsoljak belőle? Valaki leírná lépésről lépésre? Férfi vagyok és magamra maradtam, SOS!!
Mikor kell beletenni a pirított cukrot meg a tejcit? Holnap azt akarok csinálni. Köszike a segítséget !!!
Fagyasztott zöldbabból,hogy készítsek a 13 hónapos kisfiamnak főzeléket? Leírnátok?Még nem csináltam,mert mi nem szeretjük,de a kicsinek már vettem üveges bébiételbe s nagyon szereti.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!