A Görög salátához illik szerintetek Babot tenni? :-)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 08:14
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Illik nem illik, ha szereted akkor tegyél bele. Én a salátát olyan ételnek tartom amibe mehet minden amit szeretek és éppen kívánok. Nem foglalkozom vele, hogy kell-e bele vagy se.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Elvileg nem kell bele, de ha szereted akkor azt teszel bele amit akarsz, max akkor már nem lehet görög salátának hívni.
3/4 Tinker Bell 

válasza:

válasza:Ha szereted, akkor rakj bele, de onnantól már nem görög salátának hívják! :)
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Ne foglalkozz vele, tegyél bele babot, ha szeretnél. A valódi görög saláta egyébként se olyan mint amelyiket mi itthon annak hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Mi lehet a neve egy mézes, henger alakú, vaj színű krémmel töltött görög édességnek?
A nyáron kóstoltam Görögországban, szeretném elkészíteni, de sajnos elfelejtettem a nevét és így receptet sem találok hozzá. Tudnátok esetleg tippeket adni? köszönöm
Görög Dinnyéből lehet valami féle alkoholt készíteni?
Kifőzni? Pálinkát vagy esetleg likört?
Görög salátához szeretnék kérni valami finom hús ötletet hétvégére?
mindenféle húst eszünk, bármi jöhet! köszi! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!