Milyen kiadós leveseket ajánlanátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Buggyantott tojásos-leves:
Kevés rántást készítel, megszórod törtpaprikával, felengeded, és raksz bele: só, babérlevél, nyomsz bele fokhagymát, kevéske apróra vágott vöröshagymát, szeletelt krumplit, sárgarépát, gyökeret. Amikor megfőtt, egy felvert tojást vékonyan belecsurgatsz, majd 3-4 egész tojást ütsz bele. Egy pár pillanat múlva óvatosan a fakanállal belenyúlsz oda, ahova az egész tojásokat ütötted, és megpróbálod egy kicsit arrébb lökni őket, hogy megmozduljanak. Főzöd kb. 5 percig, és aztán elzárhatod alatta. Ecettel ízesítve tálaljuk.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
lencseleves
krumplileves
frankfurti leves
tárkonyos csirkeraguleves
paradicsomleves
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
babgulyás! este áztass be fél kiló tarkababot. reggel fél kiló lapockából tegyél föl egy pörköltet, majd tedd bele a
beáztatott babot. a levét öntsd előtte le. együtt megpuhulnak kb egy bő óra alatt,akkor mehet bele a zöldség, egy kis zeller és sok sárgarépa.
jó sűrűre főzd. a végén egy kis csipetke is mehet bele, de nagyon jó a kézitarhonya is, jó nagyra dagad:)
főszerek: a pörkölalapba pirospaprika, egy kis őrölt kömény.
már egy szem paprika paradicsom is belefőhet, finom lesz tőle.
tetejére friss petrezselyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!