Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok Nekem ajánlani egy...

Tudtok Nekem ajánlani egy gyorsan és olcsón elkészíthető süteményt, amit nem kell sütni, hanem elég összekutyulni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

- kókuszgolyó, keksztekercs (vajas-porcukros krémmel feltekerve vagy kekszdarabokkal)

- "banános szendvics" (két babpiskóta közé tegyél banánt, szúrd át fogpiszkálóval, és mártsd csokiba)

- fél kg túrót, 20 dkg cukrot, 25 dkg margarint, másfél csomag kókuszreszeléket,2 csomag vaníliás cukrot gyúrj össze, formázz belőle golyókat, és hempergesd kókuszreszelékbe

- főzés nélkül készíthető pudinggal ragassz össze sok kerek kekszet (Albert kekszet vagy hasonlót), az így keletkezett "rudat" kívülről is kend be pudinggal, tedd hűtőbe, amíg megpuhul, aztán ferdén vágva szeleteld

- 2 dl habtejszínt habbá versz, 3 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral (esetleg reszelt citromhéjjal), ezt beleforgatod 1 nagy pohár tejfölbe, a krémet babapiskótával vagy keksszel, és gyümölcsökkel egy tálba rétegzed. A tetejére vékony réteg krém, és gyümölcsdarabok kerüljenek. Mehet a hűtőbe, 2-3 óra múlva fogyasztható.

- nutellát darált keksszel összegyúrunk, golyókat formázunk, és csokidarabokba (tortadarába) hempergetünk

Nem tudom, milyen alapanyagaid vannak otthon, úgyhogy többfélét is írtam, remélem, tudtam segíteni. :)

Ezeken kívül még a mikrós sütiket tudom ajánlani, neten nagyon sok recept van, mi főzés nélkül készíthető vaníliapudinggal ettük, "ínséges időkben" fantasztikus desszert. :D

2011. okt. 29. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

kókuszgolyó, kókusztekercs,

mikrós 5 perces sütik, túrótorta, joghurttorta, pudingok babapiskótával-ez hamar megvan

kekszes-tejfölös sütik

2011. okt. 29. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A kokusz gólyó tésztáját csináld meg és aprora vágott aszalt gyümölcsöket tegyél bele: pl,datolya,füge,barack,áfonya.

Bélelj ki egy őzgerinc formát alufoliával és simitsd bele a masszát. Majd vékonyra szeletelve tállad..

2011. okt. 29. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

a csíkos keksz nagyon finom és szép, de azért nem csak pudinggal kell összeállítani.margarin is kell bele, hogy rendesen összeálljon. keress rá, ha tényleg érdekel, csíkos keksz néven.

ugyancsak finom, pudingos-margarinos-diós az ostyás rolád, amit őzgerinc formában kell kihűteni.

bármelyiket választod, nem fogsz csalódni.

2011. okt. 29. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. okt. 29. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálgatom majd őket! :)
2011. okt. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Gyorsan elkészíthető és finom sütirecepteket keresek. Jöhet sós is, édes is. Valaki?

Jövőhéten lesz a kisfiam keresztelője, negyven főre kellene sütit sütnöm.

Könnyen elkészithető (egy kezdő háziasszonynak) és olcsó ételt tud ajánlani valaki?

Nem vesz túl sok időt igénybe,viszont tartalmas étel,avagy különlegesség,amit könnyen össze lehet dobni?Köszi előre is! (Páromnak lenne holnapra) L/22

Könnyen elkészíthető süti? (KÉPPEL)

Valami jól bevált, finom (édes), könnyen elkészíthető süti kellene képpel. Linkelhettek is:) Azt hozzátenném, hogy 13 éves lány vagyok. :))

Könnyen elkészíthető ételek 14 évesen?

Szeretném megkérdezni, hogy nem-e tudtok könnyen elkészítható ételeket. Egyszerű alapanyagokból. Ötletek? Köszönöm :) 14/L

Egyéves babámnak és magamnak milyen gyorsan elkészíthető, esetleg másnap is ehető ételeket javasolnátok?

Szeretnék a kislányommal időnként programokra járni, így azokon a napokon nem főznék vagy csak valami hiper gyorsat. A férjem a munkahelyén ebédel a fiam az oviban. Az is megoldás lehet hogy magamnak rendelek a kicsinek főzök. Ötletek? Amúgy azt eszi mint mi, ma pl...

Elöző nap elkészíthető finom főtétel recept?

Igéretet tettem, hogy hétvégi látogatásom alkalmával, főtételt viszek az anyósoméknak. Gondba vagyok, mivel váratlanúl, szombat délelötre a főnököm halaszthatalan munkát adott ki. (szobat délután utazok anyosomékhoz) Nem szeretném visszavonni az ígéretem, de mivel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!