Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit jelent a Woknál a beavatás?

Mit jelent a Woknál a beavatás?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 09:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont úgy kell, mint a mázatlan vasbográcsot!


"A frissen vásárolt wok belsejét kenjük be papírtörlőbe mártott étolajjal, majd alacsony hőmérsékleten égessük ki, körülbelül tíz perc alatt. Ezután töröljük szárazra a wokot, távolítsuk el a befeketedett, elégett olajat. A műveletet addig ismételjük, míg a papírtörlő tiszta nem marad.

A legjobb minőségű wok vasból készül, és ha már eléggé „bejárattuk”, ha feketére sült az alja, többé nem ragad, nem rozsdásodik."

[link]

2011. okt. 29. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. okt. 29. 09:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!