Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készíted a paradicsomos...

Hogyan készíted a paradicsomos káposztafőzeléket?

Figyelt kérdés

Az lenne a legjobb ha olyan lenne mint a menzai,de azt nem tudom,hogy kell :((

Ma úgy csináltam,hogy vízbe beleraktam a csíkozott fehérkápit bele egész hagyma sürített pari(házi) só,cukor.... még nincs behabarva de nemjó ízű :( mit tegyek?


2011. nov. 19. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én még tennék bele őrölt köményt, borsot, és pirospaprikás rántással sűríteném be, nem habarással. Kevés ketchup nem tesz neki rosszat.
2011. nov. 19. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
a hagymat ugy keszitsd el mintha porkoltet keszitenel. nagyon keves vizben parold a kaposztaval egyutt. etelizesitot is tegyel bele ez zuzott foghagymat, baberlevelet. mikor puha egy kaveskanal orolt paprikat es szerintem jobb a bolti suritett paradicsommal.
2011. nov. 19. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

csinálok rántást, és ráöntöm a paradicsomszószt, sűritett paradicsomot és egy kis cukrot teszek bele, felforralom hogy jó sűrű legyen.

Másik edényben sós vízben megfőzöm a darabokra szeletelt édes jáposztát, ésamikor megfőtt, leszűröm és összerottyantom a paradicsommal! A kedvenc ételem és eddig mindenhol igy ettem.Sült husival szoktam csinálni. :)

2011. nov. 19. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

leszelem a káposztát, felteszem annyi vízbe, amennyi ellepi. sózom,. hozzáteszek egy közepes apróra vágott hagymát, őrölt köményt. még a teljes puhulás előtt teszek bele sűrített paradicsomot (140 gr-os kb egy kilós káposztához.)

utána vékony paprikás rántással berántom, cukrozom, ha nem elég savanyú, akkor egy csepp ecet is megy bele.

nagyon finom szokott lenni, sültkolbásszal, oldalassal vagy fasírttal szeretjük.

ha házi eltett paradicsommal csináltad, le kellett volna önteni egy keveset a főzőléből (egy pohárba, hátha kell még ) és úgy felönteni a paradicsommal.

rántás, ízesítés, ha nagyon sűrű lenne, az eltett lével még lehet korrigálni.

próbáld meg ízesíteni, az őrölt kömény nagyon kell bele,a cukor, ecet, kecsap is sokat javíthat az ízén.

2011. nov. 19. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Én speciel sehogy.
2011. nov. 19. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

A felszelt káposztát sóval, borssal, őrölt köménnyel, kevéske apróra vágott vöröshagymával kevés vízben felteszem főni. A káposzta ahogyan fő, úgy esik össze, ezért megfőve se lepje el a rajta levő víz!

Másik edényben sűrű rántást (én paprika nélkül) felengedek, beleöntöm a paradicsom-pürét, csipet sót. És amikor felforrt, hozzáöntöm a megfőtt káposztát levével együtt forralom tovább. Cukorral ízesítem.

2011. nov. 19. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
2011. nov. 29. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!