Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor a sütit megsütitek pl....

Amikor a sütit megsütitek pl. piskótát, és kiveszitek a sütőből, akkor ott a tepsiben hagyjátok kihűlni, vagy rögtön kiborítjátok, és ha igen akkor mire?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön kiborítom, mert ha a tepsiben hűl ki, bevizesedik az alja. A kenyérszeletelő farácsra szoktam borítani.
2011. nov. 24. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 tekike99 ***** válasza:
100%
gyúródeszkára
2011. nov. 24. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
én is a farácsra borítom:))de csak a piskótát, más kevert sütit a tepsiben hagyom, hogy kihűljön.sőt, ezeknél (muffinál is) vizes viledára teszem a tepsit, a keletező párától nem gyógyul rá a sütőpapírra a tészta.
2011. nov. 24. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Én ahogy sikerül. Megpróbálom rögtön kiszedni, de ha nem jön vagy nagyon törik, akkor megvárom, hogy kihűljön.
2011. nov. 24. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Piskótát azonnal rácsra borítom,hogy a gőz eltávozhasson belelő. Más süteményt hagyom a tepsiben. Az aprósüteményeket pedig pár perc után veszem le a tepsiről.
2011. nov. 24. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal kiveszem a tepsiből. Először a gyúró deszkára, majd ha annyit hűlt már akkor átpakolom egy tálcára.
2011. nov. 24. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
nemszabadkivenniegybőlatepsibőlmertösszesik!!
2011. nov. 24. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, nem tudtam eldönteni, hogy hogyan kell!Korábban vagy tálcára, vagy gyúródeszkára tettem, de nekem mindig kicsit odaragadt. Nekünk is van ilyen rácsos kenyérszeletelőnk, most arra borítottam ki:-) nem is gondoltam volna, hogy még erre a célra is megfelelő lesz. További szép napot nektek!
2011. nov. 24. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiveszem. Mivel ált. kerek tortákat sütök, a grillezős mikróhoz adott grill-rácsot használom tortarácsnak. Így nem vizesedik be.

Anyukám régen mindig tiszta, lisztezett konyharuhára borította a tésztákat.

2011. nov. 24. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
én úgy tanultam suliba,hogy ahogy kiveszem a sütőből,megszóróm picit liszttel,pár percet várok,aztán sütőpapírral együtt megfordítom,vissza a tepsibe,és ott hűtöm ki,néha megmozgatom,hogy nehogy letapadjon.
2011. nov. 25. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!