Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács sütésnél muszáj,...

Mézeskalács sütésnél muszáj, hogy zsírozott lisztezett legyen a tepsi? Sajnos nincs zsír, jó a margarin is?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Akármilyen sütinél pogácsánál ezt írja a recept mi mindig margarinnal kenjük ki vagy épp olajjal. Így sem ragad le.
2011. dec. 30. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Sütőpapír is jó. vagy zsírpapír.
2011. dec. 30. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi szépen, akkor maradunk a sütőpapírnál.
2011. dec. 30. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Okosabb a sütőpapírt használni,mert az biztosabb,mint kenegetni. Mosogatni is könnyebb.
2011. dec. 30. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Pogácsánál se, és mézeskalácsnál sem teszek papírt a süti alá, mert a tésztában van zsíradék, és így nem kell külön zsírozni, és nem is ragad le egyáltalán. Nem kell a plusz zsír!
2011. dec. 31. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!