Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elrontottam a tócsnit?

Elrontottam a tócsnit?

Figyelt kérdés
Sütőben sütöttem, az alja már eléggé odapirult, de a teteje sápadt, kivettem.
2012. febr. 12. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Serpenyöben kell süttni. vedd ki a tepsiből kockázd fel és serpenyőben süsd meg a nyers oldalát..
2012. febr. 12. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mifelénk kis rántotthúsnyi darabokat sütünk ki forró zsiradékban.

a lényeg, hogy a közepe is sült legyen. állíts a lángon, ha lehet és már csak felülről pirítsd.

2012. febr. 12. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Direkt tepsiben sütöttem, nem serpenyőben akartam.
2012. febr. 12. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, és sajnos nem tudom felülről pirítani :(
2012. febr. 12. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
dehogynem. vágd kisebb darabokra, tedd vissza a sütőbe és meg fog pirulni. lehet , hogy jobb lesz, mint az eredeti:)
2012. febr. 12. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
A tócsnit elrontani nem lehet. Jól írta az előző kedves válaszoló, hogy darabold fel, fordítsd meg,hogy a sületlen része alulra kerüljön, tedd vissza és még pirítsd egy kicsit. Jó lesz.
2012. febr. 12. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, mi a fenéért nem fordítottad meg inkább.
2012. febr. 12. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 doboszoli ***** válasza:
75%

Próbáltam már tepsiben (a lustaság jegyében)sütni, de maradtam a serpenyőnél, tenyérnyi adagokban.

Macerásabb, de nekem jobban ízlik.

2012. febr. 13. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom a zsiradék miatt nem akartad serpenyőben sütni.

Én egy teflonserpenyőben sütöm úgy, hogy néhány adagonként olajos szilikon ecsettel "áttörlöm" a serpenyőt.

Így nem zsíros.


Ha más az oka, akkor tekintsd tárgytalannak a hozzászólásomat.

2012. febr. 13. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 doboszoli ***** válasza:

Utolsó!

Így is lehet, de ez a palacsinta.

A macoknak nem zsíron, hanem zsírBAN kell sülni.

Szerintem.

2012. febr. 13. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!