Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leégett és darabokra tört a...

Leégett és darabokra tört a piskótám. Miért?

Figyelt kérdés
Szóról szóra a recept szerint készítettem.
2012. febr. 19. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugye még nem dobtad ki?


Az égett részeket vagdosd le. Az épeket tördeld egy tálba, főzz rá annyi pudingot, h jól megszívja magát vele (rumot is tehetsz hozzá, fincsibb lesz). Kockázz gyümiket bele, keverd össze és tedd hűtőbe. Pár óra múlva kiszedhető, kis tálkákban, tejszínhabbal, v magokkal isteni.

2012. febr. 19. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

a sütőddel, illetve a sütési hőmérséklettel is lehetett baj...

valóban ne bánkódj, hanem mentsd, ami menthető. a megmentett részből, készíthetsz még somlói galuska szerűséget.

2012. febr. 19. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A piskótát lassú tűzön kell sütni!
2012. febr. 19. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem dobtam ki, mivel többször láttam már, hogy pudinggal ehető, így úgy oldottam meg. (Volt itthon vanília, mert vanília pudinggal töltött brióst akartak készíteni előző héten, de elmaradt.)

Lassú tűzön sütöttem, a sütőnk igaz régi, de lehet ez is befolyásolja.

2012. febr. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!