S. O. S! Pörkölt készítése?
Figyelt kérdés
mielőtt azt mondanátok TUDOK főzni, de jönnek a rokonok és pörköltet gondoltam nokedlivel. és a kérdésem az lenne hogy ti hogyan készítitek a pörkölt húst? nekem nem szokott olyan sűrű szaftja lenni hanem olyan tulajdonképpen víz , tehát nagyon nincs szaftja és olyat szeretnék csinálni hogy jó sűrű szaftja legyen. hogy azt hogyan lehet? köszönöm2012. febr. 25. 16:06
21/26 doboszoli válasza:
Kedves Kérdező, a 84%-os válaszoló tanácsait kövesd, nagy baj már nem lehet!
Szívemből szólt, egyszerűen nem tudok belekötni!D)
A csontlé készítése macerásnak, kvázi feleslegesnek tűnhet, ám a ki egyszer ezzel készít pörköltet, mártást, soha többet nem engedi kifogyni a fagyasztóból. 2-300 forint árú fehér (velős) csontból ipari mennyiség főzhető.
Tessenek kipróbálni!
22/26 anonim válasza:
Köszönöm, hogy egyetértesz velem:))
Szép hétvégét Neked is Zoli Barátom és minden kedves velünk együtt főzőknek:)))
-tudodki-:)
23/26 A kérdező kommentje:
és 10 személyre kb mennyi húst kellene vennem? mert otthon van kb 1,5-2 kb de az szerintem kevés
2012. febr. 26. 10:44
24/26 anonim válasza:
három, három és fél kiló, hogy ne legyen szűken, a többit majd írom:)
25/26 doboszoli válasza:
Nem adhatok mást, csak mi lényegem!
26/26 anonim válasza:
Azért itt nem Luciferként vonultál be a köztudatba XDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!