Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Padlizsánt szeretnék párolni...

Padlizsánt szeretnék párolni (karikára vágva), meg kell hámozni vagy héjával együtt kell?

Figyelt kérdés
Elnézést ha buta a kérdés, sosem csináltam még.

2012. ápr. 4. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell meghámozni, de érdemes előtte ALAPOSAN megsózni, kb 20 percig állni hagyni (míg levet ereszt), aztán a levet alaposan leitatni róla szalvétával. így elkerülhető, hogy kesernyés mellékíze legyen.
2012. ápr. 4. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
a padlizsán ugyanigy grillezve is nagyon nagyon fincsi
2012. ápr. 4. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Párolni én héj nélkül szoktam, mert nagyon hamar kész a húsrésze, a hája kemény maradt nekem...

grillezve, töltve, amikor hosszabb a sütési idő, akkor héjastól.

2012. ápr. 4. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!