Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött csirkecomb kihagyhatom...

Töltött csirkecomb kihagyhatom a töltelékböl a gombát? Mennyivel lesz rosszabb az íze ha kihagyom?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mostanában sem gombát, sem májat nem teszek bele. Van egy jó töltelék receptem, és sokkal finomabb, mint a hagyományos gombás-májas. Ha kéred leirom.
2012. jún. 15. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért, kell bele gomba??

Ez nekem új.


Én mindig csak sima tölteléket teszek bele, amit a húslevesbe is tesznek, csak picit más fűszerezéssel.

( száraz kenyér, tojás, aprított petrezselyemzöld, só, bors, oregánó, rozmaring, hagyma, fokhagyma).

Isteni!

A májas verziót sem hallottam még, biztos finom lehet úgy is.

2012. jún. 15. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. A töltelék összeállítása (mit, miből, milyen fűszerekkel stb.) mindig egyedi, sokszor változik, egyrészt ízlés dolga, másrészt éppen a pillanatnyi "mire vagyok éhes" kérdése.
2012. jún. 15. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Kérném az 1 válaszoló receptjét . Köszönöm..
2012. jún. 15. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a gomba helyett egy ideje keményre fött és kockára vágott tojást teszek bele (a vejem nem eszi meg a gombát), állagra ugyanolyan, izre is valamennyire hasonlit, mégsem zavaró neki sem.
2012. jún. 15. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Beáztatok kb 4 db zsemlét ha sok tejem van, abba, ha nem vizbe. Piritok 2 nagy fej hagymát zsiradékon szép pirosra. Ráteszem a kifacsart zsemlére. Főzök 6 db kemény tojást, apróra vágom a tojás vágóval keresztbe, hosszába. Ráütök 2 nyers tojást. Füszerezem majorannával, sóval, borssal, kis mustárral. Összekeverem legalább két csokor apróra vágott petrezselyemme. Ha hig, zsemlemorzsával süritem, ha kemény, nyers tojással lágyitom. Ezt a tölteléket töltöm a comb bőre alá. kb l órát sütöm, szépéen összeáll. Az izvilága olyan lesz, mint egy finom tojás krém.
2012. jún. 15. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A gomba, a máj, a főtt tojás, mind egy lehetőseég a hagyományos töltelék dúsítására, ízesítésére. bármelyik elhagyható, illetve más opciók is lehetnek.

szoktam szalonnát kisütni, arra hagyma, amit ha szép sárga , akkor ráteszem az áztatott szokásos masszát és

átpirítom. így keményebb lesz, betölteni is könnyebb, nem folyik semennyire.

de csináltam már zöldborsós-répakockás tölteléket is.

a piros kaliforniai paprika apróra vágva is nagyon jól feldobja a tölteléket.

persze nálam a friss petrezselyem, a bors elmaradhatatlan

akármilyen pluszt teszek bele.

2012. jún. 15. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!