Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A nyers tojást cukorral hogy...

A nyers tojást cukorral hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Anyukám régen csinált, és most megkívántam, de elfelejtettem, hogy hogy kell. Valaki leírná nekem??

2012. aug. 31. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Fogsz egy 0.5L tejfölt, beleöntöd a 25dkg túrót, ráütsz 1 vagy 2 nyers tojást és cukrot szórsz rá. Villával összenyomd és kevered az egészet, kicsit lehűtöd és megkajálod. Ennyi.

Tejföl

Tojás

Túró

Cukor

2012. aug. 31. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
régen én is ettem, ha jól emlékszem, simán csak a tojás sárgáját keverte ki anyum cukorral, és ennyi.
2012. aug. 31. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a sárgáját keverem ki cukorral.

Addig keverem, míg a kristálycukor fel nem olvad teljesen.

Túrót, tejfölt meg ilyeneket nem teszek bele... De majd azt is kipróbálom.

2012. aug. 31. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán a tojás sárgáját kell kikeverni ízlés szerinti mennyiségű cukorral.
2012. aug. 31. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én a palacsintába szoktam olyan túrós tölteléket tenni, amit az első írt.


Sima tojássárgája és kristálycukor ahogy ezt csinálom amit kérdeztél :D

2012. aug. 31. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
A tojást ketté választod, a sárgáját beleöntöd egy kis pohárba teszel bele kristálycukrot és addig kevered ki egy kis kanállal amíg fel nem olvad benne a cukor. Aztán megkóstolod ha kell bele még egy kis cukor akkor teszel még hozzá egy keveset és azt is jól kikevered és kész is! :)
2012. aug. 31. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Sárgája, és cukor, mi mindig úgy mondtuk, h fehéredésig kevered:)

az jó hosszú idő, de közben is lehet nyalogatni:)

Mikor beteg voltam, anyukám mindig csinált nekem ilyet.

2012. aug. 31. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a többiek írják, a sárgáját kell jó alaposan kikeverni cukorral. de, ha még finomabban akarod, a fehérjét is felvered habbá (akár villával is fel lehet)

és hozzá kevered. édes, habos isteni finomság.

nekünk is gyerekori kedvenc volt...:)

2012. aug. 31. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!