Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor paniroztok a tojást...

Amikor paniroztok a tojást mély edényben vagy laposban használjátok a panirozáshoz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
mély.
2012. dec. 13. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Mélytányérban.
2012. dec. 13. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
szintén mélytányérban
2012. dec. 13. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
csakis mélyben, nem is túl nagyban. minél magasabb szinten álljon benne a felvert tojás, hogy kényelmesen ellepje a húst,amikor megfordítom benne.
2012. dec. 13. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
egy mélyebb műanyag tálban szoktam
2012. dec. 13. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
mélytányérban
2012. dec. 14. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
mély
2012. dec. 19. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!