Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Komoly családi vita! A krumpli...

Komoly családi vita! A krumpli főzelék nálatok fehér vagy piros?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 15:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk is rózsaszín :)Szintén közös megegyezéssel.Mindig a férjem nagymamájának a főztje volt az etalon, sokat kellett küzdenem, hogy végre kialakuljon az általam tanultakból, és az ő gyerekkori emlékeiből végre kialakult

az ízlésének megfelelő főzési technikám.

2013. márc. 16. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/38 anonim ***** válasza:
27%
Nálunk mindig fehér, mivel tejfölösen szoktuk habarni (általában keményítővel), pirospaprikát soha nem teszünk bele. Nem is tudom elképzelni úgy.
2013. márc. 16. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/38 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk fehér minden főzelék.
2013. márc. 16. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/38 anonim ***** válasza:
81%

Megjegyzés, miután már válaszoltam a kérdésre.

Akik itt bőszen lepontozzák a válaszokat, komoly önértékelési problémáik lehetnek, nem beszélve arról, hogy tiszteletlenség semmibe venni mások ízlését...

ha az ember elovassa a kommenteket,(a lepontozók nyilván )

akkor magában konstatálja, hogy "mindenki másképp csinálja ", de ezért büntetni a válaszolókat, hogy nem egyezik az ízlésük máséval, vagy épp a miénkkel, enyhén szólva is badarság.

Ez az oldal valamikor valóban nagyon hasznos volt, de kezd

teljesen más irányba menni, ami viszont senki számára nem hasznos.:(

2013. márc. 16. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
A 10-es kommentelő mondta meg a tutit, ez tényleg olyan, mint hogy fehér-e a csokitorta, mert tejszínhab van rajta...
2013. márc. 16. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/38 anonim ***** válasza:
35%
Fehér? Ez valami vicc? A krumplipüré piros (vagyis inkább narancssárga), hiszen pirospaprika kell bele....
2013. márc. 16. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/38 anonim válasza:
69%
Hát, nálunk olyan narancssárgás... Teszek bele pici pirospaprikát, mi mindig is tettünk bele, anyukám is így csinálta. Azonban a tejfölös-lisztes habarást mára felváltotta nálunk a krumpli "saját magával történő behabarása". :D azaz, mikor megfőtt a krumpli, kiveszek belőle pár darabot egy kis lével, összeturmixolom és teszek bele egy kis tejfölt. Nagyon finom, és egészséges is!
2013. márc. 16. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/38 doboszoli ***** válasza:
77%
Vállalva a lepontozást,(DD) magam is a rózsaszínűek táborát gyarapítom. (mielőtt valaki megkérdezné, nincsenek identitás zavaraim..)))
2013. márc. 16. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/38 anonim válasza:
80%
Mivel édesanyám fehérre csinálta mindig is,ezért én fehérként ismertem meg,addig amig nem mentem el más családhoz akik paprikával csinálják,tehát náluk piros:)Mindenki úgy ismeri ahogy a szülői háznál csinálták.Ezért összeveszni,lepontozni és a másikat lehülyézni elég szánalmas és minősitő arra az emberre nézve!
2013. márc. 16. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/38 anonim ***** válasza:
52%

Fehér,illetve halvány sárgás..

Piros az már paradicsomos krumpli inkább :DD

2013. márc. 16. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!