Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készülhet a zöldséges...

Hogy készülhet a zöldséges fasírt, amelyik fánkszerű bundában van? Ettetek, készítettetek már ilyet?

Figyelt kérdés
Kínai étteremben vettem. Szerintem francia saláta keverék vagy hasonló lehet és valamilyen bundában van.
2013. dec. 17. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz ? : [link]

Én nem készítettem ilyet,és nem is fogok,mert nem vagyunk oda a zöldségekért :)

2013. dec. 17. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ma fehér-káposzta-szeletet "rántottam" ki az alábbi bundában:


1 tojás elkevertem sóval, felengedtem kb. fél deci vízzel (persze ha kell, akkor 2 tojással + 1 dl vízzel), és annyi lisztet kavartam bele, hogy a sűrű palacsinta-tészta és a híg nokedli-tészta közötti állagú masszát kaptam. Ebbe mártottam bele a káposzta-szeletet, és sütöttem ki.

Máskor a közönséges panírozás helyett ebbe forgattam meg a karfiol-rózsákat, igaz, hogy akkor duplán-mártottam: amikor az első bemártás után hirtelen minden oldalára rásült, akkor még másodszor is bemártottam és úgy fincsi vastag bunda lett. (A káposztához most nem akartam azt a vastag bundát, tehát csak 1x mártottam.)

2013. dec. 17. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

# 1/2 Ebben nem volt hús,amit én ettem.

# 2/2 Kipróbálom :-)

2013. dec. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!