Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hólabda piskóta mardékaival...

Hólabda piskóta mardékaival mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan felhasználhatod somlói galuska készítésnél alaptésztának.


Vagy vársz egy kicsit, hogy megszáradjon, lereszeled, összegyúrod gesztenye-masszával, rum-aroma/konyakos meggybefőttlé + lefőzött fekete kávé, összegyúrod, golyókat formázol belőle és kókusz-reszelékbe forgatva.

Persze ha akarod, a golyók közepébe belegyúrhatsz 1-1 szem meggy-befőttet is.

Valami hasonlókat tudsz belőle készíteni.

2014. máj. 27. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csurgass rá híg csokipudingot, szórj rá durvára vágott diót, egy kis tejszínhabspricc a tetejére és már fogyasztható is.
2014. máj. 27. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

na ezért szoktam én hókockát csinálni hólabda helyett :) akkor nincs maradék

amúgy somlóit, kókuszgolyót, puncsszeletet, puncstortát csinálhatsz a leeső piskótából

2014. máj. 29. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!