Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Te hogyan készíted a bolognait?

Te hogyan készíted a bolognait?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz?

Teljesen natúr alapanyagok, vagy pór szósszal akarod "készíteni"?

2014. júl. 2. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!apróra összevagott hagymat megdinsztelek,rarakom a daralthust,azzal pirítom..befüszerezem:kicsi só,bors,ha van.otthon akkor bolognai port rakok ra,ha nincs akkor oregano,bazsalikom,es felontom dobozos süritett paradicsommal,meg pici vízzel..es igy hagyom hogy rotyogjon es teljesen megföljon a hus..pici ketchupot is nyomok bele h elvegye a paradicsom savanyúsàgàt.
2014. júl. 2. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem porból, hanem paradicsomból.
2014. júl. 2. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Majdnem úgy mint a kettes, csak sose porból és nem rakok bele ketchupot. Viszont ha van itthon fokhagyma, akkor azt igen.
2014. júl. 2. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy mint az előző kettő, friss alapanyagok, plusz én még kis padlizsánt v cukkinit is szoktam belekockázni, meg néha sütőben összesütöm.
2014. júl. 2. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Olajon kis hagymát megfonnyasztok. Azon átforgatom a darált húst fehéredésig, aztán víz hozzáadogatásával fedő alatt kb. félórát párolom. Addig lereszelek egy répát meg egy zöldséget. Ha letelt a félóra, akkor belerakom a zöldségek, gombát, és a paradicsom lét vagy püré.Só, kis pirospaprika, bors, vegeta, kakukkfű, oregáno és bazsalikom, friss paradicsom, pár karika zöldpaprika is megy bele.

A végén egy evőkanál lisztet is lehet belekeverni, hogy jobban tapadjon.

2014. júl. 2. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!