Érdemes tupperware nokedliszaggatóra beruházi?

válasza:

válasza:Nekem van fém is meg müanyag is, a fémet szeretem jobban.
De a Tupperes nem jobb, mint a többi és aránytalanul drága is.
Szerintem nem éri meg azt emgvenni.

válasza:

válasza:Nokedliszaggatóm nincs.
A kelesztőtálam viszont 18-19 éves és tökéletes.
Ha ezt veszem, akkor érdemes rá beruházni.
Ha van rá keret, hát vedd meg! (Hozza a nyuszi, hm?) :)

válasza:

válasza:Nekünk van tupperes és sima no name is!
Nem tud többet a tupperes, mint a pár száz forintos.
Vannak dolgok, amire érdemes beruházni a tupperware termékek közül, de szerintem egy nokedliszaggató pont nem az. Persze, ha szükségét érzed és van rá keret akkor miért ne vehetnéd meg. :)

válasza:

válasza:

válasza:Nekem ez a fajta, fehér kerek van, üzletben vettem 1000.-ért. Imádom! Nem is gondoltam, hogy ez is tupper!
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy kancsót a Tuppertől, de nem tudom melyik lenne a jobb választás. Mindkettő két liter űrtartalmú. Melyik a praktikusabb? Hideget-meleget bírják? Utazáskor nem ömlik ki? Van tapasztalatotok ezekről a termékekről? Nektek melyik vált be jobban? Leginkább...
Érdekelne 1-2 tapasztalat ezzel kapcsolatban. Nagyon dicsérik, de nem vagyok abban biztos, hogy tényleg annyira jó, mint amennyire drága :)
Van egy ilyen formám, szilikon király a neve. Sütöttem benne sütit többször, de aztán elkezdtem benne egybefasirtot sütni. Most már olajos, meg valami szaga is van...... így nem sütnék benne ismét sütit, de lehet fasirtot sem. Beáztattam mosógatószeres vízbe, de...
Sziasztok! Azt néztem, hogy egyes dolgok fele annyi mint amúgy. Hogy éri meg nekik? Ugyanolyanok, eredetiek? Vásároltaok már a vateráról ilyeneket? Tudom, hogy a kínai is lehet jó :) egyébként 1 db tupper cuccom van :), csak nézegettem az árakat.....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!