Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott gomba? Abálni kell a...

Rántott gomba? Abálni kell a gombát vagy csak úgy nyersen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Lehet így is, úgy is.
2010. márc. 15. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Először főzd meg. De ne teljesen, mert még úgy is sül.
2010. márc. 15. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először sózd meg az alját (a spóratoknál) ízlés szerint, várd meg, míg a benne lévő víz kicsapódik (cseppekben lesz a gombán), majd ránthatod. Vállalom a felelősséget, mert nagyon finom!!! :)

18/L

2010. márc. 15. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fözöd, akkor sokkal jobb ize lesz, mert fözés közben kifö belöle a legtöbb aroma.
2010. márc. 15. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, elég ha nyersen panírozod és kisütöd, egy adag sültkumpival fincsi :)
2010. márc. 15. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csakis nyersen!! Úgy gombaíze marad a kirántás után is! :)
2010. márc. 15. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én is mindig nyersen panírozom, annyi elég a gombának ami pára a panír alatt keletkezik.egyszer próbáltam előfőzni, hát olyan szottyadt lett.

üdv.

2010. márc. 16. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! azért kérdeztem meg, mert a hétvégén 100 főre én csinálom egy családi összejövetelre a rántott gombát.a konyha területén otthon vagyok, csak azért kérdeztem meg mert a sógornőm azt mondta Ő nem szokta, én és a családom mindig abáljuk-nekünk így kicsivel "könnyebb" a gomba emészthetősége-. akit eddig megkérdeztem szinte fele fele arányban volt, hogy ki így ki úgy csinálja.
2010. márc. 16. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha azt akarod, hogy sikere legyen es ne mondjak az emberek, hogy nem volt finom, akkor ne abald, hanem csak ugy nyersen rantsd ki, en is ugy szoktam csinalni.
2010. márc. 16. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

a gomba megemésztése mindenképpen nehéz, akár előpárolod, akár nem.viszont egy csomó munkát megspórolsz, ha nyersen panírozod. nem kis munkát vállaltál fel, 100 főre rántott gomba nem semmi.

sok sikert a rendezvényhez.

2010. márc. 16. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!