Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkecombot meddig...

Rántott csirkecombot meddig kell főzni?

Figyelt kérdés
Receptben csak az volt hogy főzzük meg panírozás előtt, de meddig kell főzni? Szétfőzni nem szeretném.
2015. okt. 22. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Keress olyan receptet, ami nem írja elő az előfőzést.
2015. okt. 22. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
semeddig nem kell főzni, teljesen felesleges, csak kimegy belőle az a minimális íz is, ami van benne
2015. okt. 22. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Sose főzöm elő a combot. Esetleg ha fagyasztva van akkor jó forró vízben olvasztom ki az kicsit megpuhítja , de ennyi.
2015. okt. 22. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Amit főzni kellene, az már nem csirke.
2015. okt. 22. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell előfőzni!

Nyersen rá a só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, és mehet is.

2015. okt. 22. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell előfőzni, csak lassan kell sütni.
2015. okt. 22. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Semeddig nem kell főzni.
2015. okt. 22. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
De én olyat szeretnék csinálni amit főzni kell először, mert akkor legalább nem marad nyers a közepe, ami undorító, közbe meg a bunda rajta feketére sül a legkisebb fokozaton sütés közbe is. Ezt már próbáltam, serpenyővel együtt kellett kidobni utána, arra is jól ráégett a panír 5 perc után.
2015. okt. 22. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

Olyan nincs, hogy kis fokozaton megég a bunda, a belseje meg nyers.


Ha megfözöd, akkor már nem érdemes kirántani, mert teljesen íztelen valami lesz belöle, ami a nemehetö határán van.


Amivel megpróbálkozhatsz, hogy a csirkecombot nyersen kicsontozod ( kb 10 perc 6-8 comb esetén) és úgy panírozod, akkor garantáltan nem marad nyers a közepe.

2015. okt. 23. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha belül véres maradt, kívül fekete, akkor nagyon elbaszkuráltad. :D

Kisebb combokat kell rántani és lassan kell sütni. A legjobb, ha egy ideig fedő alatt sütöd közepes lángon, hogy jól átsüljön a közepe, aztán fedő nélkül megpirítod.

Sokkal finomabb, mint a főtt rántott hús.


Ha nagyon nagyok a combok, vagy már majdnem tyúk volt az a csirke, akkor kell csak előfőzni.

Pontos időt nem lehet mondani, mert ez függ a csirke korától, a comb méretétől. Ha hústűvel megszúrod és nem kemény, nem jön belőle véres lé, akkor már valószínűleg megfőtt.

2015. okt. 23. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!