Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki el tud jó tanácsokkal...

Valaki el tud jó tanácsokkal látni?

Figyelt kérdés

Mikor szezámmagos csirkére a szószt rá öntöm, a bunda mindig megpuhul és nem lesz az a ropogós bunda.

Mit tegyek?



2017. jan. 31. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
szezámos bundába süsd, ha ráöntöd megpuhul
2017. jan. 31. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Fizika és kémia órákat ajánlom látogatni
2017. jan. 31. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Pedig olyan egyszerű, szinte benne van a kérdésedben a válasz.


"mikor ráöntöm"


Ne öntsd rá!


Tá-dááám , ropogós marad !

2017. febr. 1. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

3 válaszoló

Ha nem öntöm rá akkor nem lesz olyan ízes.

2017. febr. 1. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Alakítsd át, ízesítsd másképp, vagy tálald mellé, és mártogass evés közben.

Ha gondolod írj pontos receptet, a húsra is, az öntetre is, és kitalálunk valami alternatívát ami ízben hasonlót hoz, jobb textúrával.

2017. febr. 1. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Okés írom.


A bundához:

200 g búzaliszt (BL55)

1 db tojás (nagyobb, "L"-es méretű)

12 g sütőpor

1 csapott mokkáskanál étkezési keményítő

1 evőkanál étolaj

1 csapott mokkáskanál só

7 evőkanál víz


Az édes-csípős mázhoz:

4 evőkanál ételecet (10%-os)

4 evőkanál kristálycukor

3 evőkanál virágméz

2 evőkanál étolaj

1 nagy teáskanál Piros Arany - csípős

4 evőkanál szezámmag

2017. febr. 1. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
IGEN, puha lesz, mert folyadékot öntesz rá. Fizika.
2017. febr. 2. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, ezen nincs mit csodálkozni.


Több bundával, amibe esetleg darálsz aprító géppel kukoricapelyhet, és kevesebb szósszal ropogósabb lesz.


Egy fél nappal előtte keverd össze a húsdarabokat egy kis mézzel, ecettel, gyömbér porral, és száraz darált chilivel.

Így magába szívja az ízeket. Bundázás előtt összekevered sóval is, majd bundázod, és sütöd. Így az ízeket nem a bunda külseje kapja, hanem alatta a hús. És jóval kevesebb szósz kell rá, és ropogósabb marad.

2017. febr. 2. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 2. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is imádja a szószokat.

Hogy az egész tányér ne ússzon a szószban, a viszonylag nagyobb lapostányérra feltálalom a húst a köretet és a zöldséget, és magára a tányérra kis pici szószos tálkát vagy tálkákat teszek, amiből mártogathat.

Mondjuk a szézámmagos csirkéhez szokott kérni kaporszószt és majonézt. Akkor két szószos mártogató tálka is van a tányérján. És sem a ropogós bunda, sem a sültkrumpli nem ázik el a szósztól. Szépen mártogatja mindenki a finom, meleg, ropogós kajákat a szószos tálkákba.


[link]

2017. febr. 7. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!