Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szoktatok KV 1kg...

Hogyan szoktatok KV 1kg sertés húsból húslevest főzni? Egészbe föl meg a hús és utána felaprit, vagy előre kockázat föl meg?

Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

10-es, te hol lettél igazolva?

Honnan veszed, hogy az a válaszoló, aki karajból csinálja a húslevest, nem főzi bele a csontot?

Azért kötözködsz vele, mert ő a csont mellett a többi húst is belefőzi? Az pedig biztos nem megy a minőség rovására.

2018. febr. 4. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez valóban a szintednek megfelelő, meggyőző válasz volt!:D
2018. febr. 4. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 ede1219 ***** válasza:
72%

"Jó húsos csontból az igazi."

Jó tarja csontból, rajta hagyva egy kis húst is csontozáskor.

2018. febr. 4. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

Veszíteni tudni kell 39%-os!

Azért egy csontos karajból készült húslevest nem neveznék mosléknak.

2018. febr. 4. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
20%

6-os vagyok! Most mit vagytok felháborodva a huszon-harminc %-on, amikor engem nullára pontozott, akárki is volt.

Nem értem, mi a baj, ha szeletelve rakom fel a húst levesnek, és utána még bármit is lehet belőle készíteni!


Szerintem aki itt így mindenkit lepontozott, az életében még nem főzött, fogalma sincs a főzéshez. Örökké valaki más rakta elé a főtt kaját, és ennyi!

2018. febr. 4. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű kérdésen, amire kB egy szó a válasz ennyit balhézni :D.
2018. febr. 4. 10:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
# 8 Ezt kifejtenéd? Miért ne csinálhatna ilyet ép eszű ember?
2018. febr. 4. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!