Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szoktatok KV 1kg...

Hogyan szoktatok KV 1kg sertés húsból húslevest főzni? Egészbe föl meg a hús és utána felaprit, vagy előre kockázat föl meg?

Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 21:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
egyben, utana aki akar szed maganak a levesbe, vagy leves utan tormával /paradicsomszósszal husit
2018. febr. 3. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Sertéshúsból csak nagyon sovány oldalasból szoktam húslevest készíteni, azt pedig nagyobb darabokra, mondjuk 4-5 csontnyi darabokra vágom.

Ha egyéb sertéshúsból csinálnám, semmiképp nem kockáznám fel - hiszen nem pörkölt lesz belőle - legfeljebb ha nagyobb darab hús, akkor 2-3 db-ra vágnám.

2018. febr. 3. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Jó húsos csontból az igazi.
2018. febr. 4. 06:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
egyben, még akkor is, ha karaj. Bár mi sose kockázzuk bele utána sem, külön van tálalva és aki amit kér, rakhat a sajátjába
2018. febr. 4. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Karajból húsleves, az oszt igen.
2018. febr. 4. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
36%

A változatosság kedvéért: egész biztos, hogy felszelném, és úgy tenném fel főni.

Akkor még lehet egy részéhez egy mártást, és másik evésre is marad belőle. (Paradicsom mártás, egres, stb.)

Persze attól függ, hogy hány főre főzöd a levest, marad-e a húsból következő evésre is? :))

2018. febr. 4. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
# 5 Mert, mi a problémád ezzel?
2018. febr. 4. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
30%
#7: Hogy épeszű ember nem csinál ilyet.
2018. febr. 4. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

#5

Én ugyan nem szoktam karajból húslevest csinálni, de miért ne lehetne, ha azt szeretik?

Disznóöléskor az orja leves szerinted miből készül?

Vastagon a csonton hagynak húst és abból főzik, hogy a csont se vesszen kárba, de a hús javát abba beletenni "pazarlás" lenne.

Egy jól elkészített orjalevesnél finomabb nem is kell!

2018. febr. 4. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
21%
#9: Tehát most azzal próbálsz nekem ellenmondani, hogy engem igazolsz? Grat.
2018. febr. 4. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!