Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kacsamaj es libamaj kozott...

A kacsamaj es libamaj kozott ekkora kulonbseg van?

Figyelt kérdés
Vagy a libamaj valamiert elit etel lett, a kacsamaj pedig atlagos.

2018. márc. 1. 06:44
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, mit értesz az "ekkora különbség" alatt, de tényleg igen sok.


Ízben is meg méretben is eltérnek, de a kacsamáj sem átlagos étel, a libamáj meg azért "elit", mert különleges az íze, és emellett nem sok van belöle - és ami ritka és finom, az különleges.

2018. márc. 1. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Ne feledd, hogy a tömött liba mája egy beteg, zsíros májelfajulásban szenvedő állat mája.
2018. márc. 1. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hízott kacsamáj nem sokban különbözik a hízott libamájtól, sem árban, sem minőségben. Ha a pecsenyekacsa májat hasonlítod a hízott libamájhoz, akkor a különbség óriási!
2018. márc. 1. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
A hízott libamáj nem annyira zsíros mint a kacsamáj és ízben is eltérnek egymástól. Persze az sem midegy,hogy milyen módon van elkészítve.. Én a libamájat jobban szeretem.
2018. márc. 1. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Kóstold meg mindkettőt. Azonnal rájössz.
2018. márc. 1. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt szoktam enni. Mostanában inkább kacsát, mert liba sokszor nincs. Vagy kétszer annyiba kerül, mint a kacsa, pont azért, mert hiánycikk.

Nincs olyan nagy különbség köztük. Mármint a hízott libamáj és kacsamáj között.

Zsíros bármelyik lehet, hogyha túl nagy. Ha normál, közepes méretűt választasz, akkor az általában finom és nem túl zsíros.

2018. márc. 1. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Ja a hizott es pecsenyekacsa maj kozott is van kulonbseg. :)


Neztem h pecsenyekacsa maj csak 500 korul van, libamaj meg tobb ezer is sztem, ezert furcsalltam. :)

2018. márc. 1. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Ég és föld. A kacsamáj egy hétköznapi étel, a jól elkészített libamáj meg csak gourmandok szájába való falat.
2018. márc. 2. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!