Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudom sok ilyen kérdés van de...

Tudom sok ilyen kérdés van de hogy lenne a legjobb egy egyszerű levest elkészíteni?

Figyelt kérdés

A férjem beteg, szeretnék kis levest csinálni neki, de nincs otthon semmilyen hús, csak pár zoldseg. Arra gondoltam ha atfuttatom kis vajon a frissen mosott felvagott zoldsegeket, adok hozzá petrezselymet, sot, borsot, kis vegetat, hangyányi Kurkumat, egy kicsi fej hagymát beledobok Es összefozom? Így szerintetek?

Köszi a valaszokat


2019. jan. 31. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elképzelésed jó, hogy megpárolod a zöldségeket,ha a sárgarépát kicsit lepirítod, olyan színe lesz, mint a húslevesnek. A vöröshagymán kívül én fokhagymát is főznék bele. Elég ha sózod és néhány szem egész borssal fűszerezed. Én kurkumát nem használnék, mert egészen más az ízvilága, az ételízesítő pedig fölösleges, anélkül is nagyon finom lesz. Készíts mellé egy kis grízgaluskát. Jó étvágyat, és jobbulást a betegnek.
2019. jan. 31. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én pici zsíron megpirítom a répát, utána adom hozzá a többi zöldséget és felöntöm vízzel. Kurkumát én nem raknék bele. De ahogy az első írta daragaluskával, de tésztával is tökélétes.
2019. jan. 31. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Levesbetétet lehetne csinálni még mellé. Elég ha serpenyőben pirítasz kenyérkockákat. Bár szerintem mire írok, már túl vagy rajta. Tojásos rántott levest is lehetne csinálni amúgy.
2019. jan. 31. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!