Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért fontos hogy egy pasi külsőre is
vonzó legyen, és jól nézzen ki?
Honnan tudod, hogy a nok hogyan vannak programozva? Az elkpzelhetetlen, hogy a nok onallo tudatra ebredtek es ok mar sajat maguk irjak a programjaikat? Folyamatosan valtozik a ferfi es a noideal is.
2023. febr. 26. 13:10
Szevasz Shrek, megint jó sok sört vehettél pénteken, hogy még mindig tart.
2023. febr. 26. 13:17
Tegnap valamelyik agyalágyult teóriája alatt azt írta ma nem vedel. De látod ennyire szavahihető. 🤣
2023. febr. 26. 13:19
#5! Nem tudom ezt melyik mesében láttad. Én biztos nem vagyok arra programozva, hogy ronda, belsőleg is ocsmány, magát jó fiúnak képzelő szerencsétlenségekkel dugjak, ha beledöglötök se. Ezzel a legtöbb nő pontosan így van. A megbízhatóság meg még mindig nem azt jelenti, hogy az illetőnek nincs lehetősége félredugni, mert nem kell senkinek.
#8! Na, ha hallottál ilyet, akkor annál próbálkozzál, akitől hallottad. Probléma megoldva🤷🏼♀️
2023. febr. 26. 13:21
Neked talán nem számít, hogyan néz ki a nő?
"A nők inkáb arra vannak programozva hogy egy rendes, stabil, megbízható férfi legyen mellettük."
Ja, hogy ezt a ronda pasik mondják? A rendes, stabil életet meg tudom teremteni magamnak is. Ellenben ha szexelni akarok, akkor fizikálisan is vonzódni akarok az illetőhöz. Ez azért elég egyértelmű, nem?
2023. febr. 26. 13:30
Az ápoltság is fontos, ezért sem jövünk össze egy 110 kilós alkesszel, aki magának vágja a haját, és izzadtság, bagó, meg sörszagú.
2023. febr. 26. 13:35
Teljesen meglep, hogy ez valakinek kérdés. Ha nem vonzó számomra, akkor nem fogom kívánni, és bármilyen meglepő, nekem is fontos a jó szex.
2023. febr. 26. 13:43
Ha hiszed, ha nem, a nőknek sincs röntgenszemük, nem látnak többet eleinte, mint a külsőségeket. Nemtől függetlenül először a külső vonzalom számít, ez motivál, hogy többet akarj tudni a partneredről. Továbbá a vonzalom működteti a szexuális életet, és ha az nem működik, a kapcsolat sz.rt sem ér.
2023. febr. 26. 14:06
Szeretek olyat is, akinek a szépségével nem tudok betelni, meg olyat is, akiben számomra majdnem irreleváns a külseje.
2023. febr. 26. 14:13
A férfiak is egy rendes, stabil, megbízható nőt keresnek. Normális férfi nem tűr meg az életében egy féltékeny, kiszámíthatatlan hisztérikát. Akkor se, ha szép.
2023. febr. 26. 14:34
Kapcsolódó kérdések: