Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért fontos hogy egy pasi külsőre is vonzó legyen, és jól nézzen ki?
Értem hogy nem minden nő egyforma, de egy csomó ilyet olvastam már mint itt a 4-es.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
#72! Jó , akkor azok hazudtak. Te értelmi fogyatékos vagy? Itt a kérdésednél is leírtuk egy csomóan, hogy fontos a külső. Nem érdekel, mit mondtak erről a hangok a fejedben. Normális embernél felülírja, ha 100 másik hús-vér nő állítja az ellenkezőjét. Verd az asztalt azoknál, akik azt "mondták", vagy fogadd el végre, hogy eddig tévhitben éltél, dolgozd fel, és mától élj azzal a tudattal, hogy a nőknek is fontos a külső. Úgy nem ér annyi csalódás 😉
72
És ki mondta? A fejedben a hangok?
75
Nem vagyok értelmi fogyatékos csak valaki ezt mondta valaki azt. Igen látom mit írtatok, és az életben is láttam peldákat arra hogy sokkal több nőnek számít a külső mint amennyinek nem, csak sokáig azt hittem hogy fordított az arány. Elfogadom. Ez van.
#77! Na, végre!🙏
Képzeld, nekem egyszer azt mondta egy fiú, hogy tud japánul. Azóta találkoztam 600másikkal, de egyik se tudott. Miért hazudnak??? Hát, a fiúk tudnak japánul!
Csak, hogy értsd, pont ezt csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!