Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Június előtt mennyi idővel...

Június előtt mennyi idővel csináljam a diétát, de csak annyira hogy legyen egy kis kockahasam (?)

Figyelt kérdés

Egyébként heti 5x eddzek és oda figyelek a kajámra és amúgy sincs nagy hasam és valamennyire látszanak is a kockák de mégjobban szeretném hogy kirajzolódjanak.

A testzsír%-om 17-18% körül van - és olyan 80kg körül mozgok

16/F

2022. ápr. 16. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Már rég kellene.
2022. ápr. 16. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Június előtt egy évvel.
2022. ápr. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Milyen gyakorlatokat csináljak itthon, hogy kockahasam legyen?

Csak olyan válaszoljon, aki ért is hozzá.

Vékonyként hogy "varázsoljak" magamnak kockahasat? Milyen gyakorlatokat csináljak?

Sziasztok! Szeretnék kezdeni valamit a vékonyságommal,valami kis izmot magamrarakni,első lépésnek a kockahasat választanám ;P. Nagyon alacsony a testtömegindexem. Semmi zsír nincs rajtam szinte. 48 kg vagyook (tudom gáz,de ez van,genetika). Ja,és fiú. Szóvaal,milyen...

Hogy csináljak kockahasat?

Fiú vagyok, tudom lehet hogy túl késő, de 31 napom van hogy kocka hasam legyen. Tavaly húsosabb voltam, most már a korosztályomhoz kepest sovány vagyok, és mára kicsit látszanak a kockáim. Ti tudtok gyakorlatokat, sportokat, amivel kockákat tudnék csinálni? Adatokat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!