Mi a jobb választás a fogyáshoz, ha kávét iszok? Egy kevés édesítő, vagy egy nagyon kevés cukor?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:DE, az édesíztönek PONT VAN ilyen mellékhatása. Ugyanis az édes íz beindítja az inzulintermelést, ami a CUKORemésztésre lett kitalálva. Mivel NEM TALÁL a szervezet cukrot, ezért elindítja az éhséget, hogy az ott lévö inzulinnak legyen mit megemészteni, az illetö mivel éhes, eszik, és mivel fölöslegesen eszik, ezért hízni fog. (Ez nagyon leegyszerüsített magyarázat, de a lényeg így is érthetö.)
Pont ezért jobb, ha kevés cukrot használsz, mert nem lesz fölösleges inzulintermelés emiatt, és ha beszámolod a kalóriákba, akkor nem hízol töle.
A 6-os által javasolt megoldás is jó lehet, ha fokozatosan kivezeted a cukrot a kávé/tea esetében, de ha úgy nem szereted, egy kisebb adag cukor nem zavar be a fogyásba.
Kapcsolódó kérdések:
edzőterembe járok alapvetően is vékony vagyok viszont azt a modell alakot szeretném elérni a lapos has vékony comb homokóra alak ehhez inkább a kardió lenne alkalmasabb? vagy azzal egyáltalán van még hova fogynom (persze kaloria deficitben)? sok helyről hallottam hogy...
Nasit szerettem volna venni, nevezetesen kekszet. Melyik a jobb választás? A teljes kiőrlésű, vagy a cukormentes? A kettőt együtt nem találtam.
(sutve van mind2)
Sima(NEM durum,teljes kiörlésű stb.)teszta mennyire hízlal. Egy normal adag(1 tanyernyi) tészta kb hany kcal? Belefér a diétába? Rosszabb mint a rízs vagy a krumpli?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!