Ez jó a koromhoz képest?

válasza:Szia!
Hasonló korú vagyok lányban.
Én 1 éve már komolyan edzőtermezek, heti 3x. Jó az otthoni edzés, meg nyilván fittebb leszel mint aki semmit sem csinál, de ez nem iylen egyszerű. Én láb-has, kar, hát-vál napokat tartok, a mellet is bevezetem majd😅 kalóriát isszámolok, makrók meg minden, ez fontos ha komolyabban bele akarsz vágni.
Általában nem egy nagy összeg egy kondi bérlet, szerintem mindenképp ezt válaszd az otthoni edzés helyett. Továbbá az elején én is féltem a teremben, ki mit gondol, kérjek e segítséget, de emiatt ne aggódj, mindenki tök segítőkész :)
Csomó gyakorlat van a neten, de akár ha szeretnéd tudok javasolni is. Én izomcsoportonkent 3 gyakorlatot csinálok pl, az ismétlésszám mindenkinek egyéni meg függ a súlyoktól, nálam 3x 12, és van hogy fail-ig csinálom.
Szóval nem csak az edzés, de nagyon fontos, hogy eleget egyél, nem csak a fehérje, de szénhidrát és zsírban is. nálam a fehérje 2g/ts kg, szénhidrát 5.tg/tskg, zs 1g/tskg. Ez a súlytartás nálam, szálkásítás és hulkingnál ez nő/csökken eltérő arányban. Természetesen az arányoknál mindenkinek más ami megfelel, pl ha kevés energiád van akkor a zsir egy resze helyett több szh, a feherje ne nagyon valtozzon. Ugyanígy lesz olyan gyakorlat ami számodra nem ideális, fáj a vállad stb, akkor keress mást.
Majd idővel, a saját bőrödön kitapasztalod neked mi jó, az első 1 év nekem pocsék volt!🤣
bocsi, kicsit össze-vissza, de remélem érthető. :)

válasza:"Ez jó a koromhoz képest?"
Mi?
"álmom hogy izmos srác legyek és kockahasam legyen"
Progresszív túlterhelés, elegendő kalória/fehérje, egészséges testzsír-százalék.
"Szerintetek sikerülni fog és jó ahogy csinálom?"
Ténylegesen izmos nem leszel konditerem nélkül, de otthoni edzéssel is jó kinézetet tudsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Mindenki szerint csinosak az olyan lànyok akiknek kicsi a derekuk de nagy a fenekük. (mint èn) ti hogy vagytok ezzel?
14 éves fiú vagyok 174 cm és 63kg
12 éves vagyok, 167-168cm. 70-71kg. Széles a csípőm a suliba csúfolnak e-miatt. de nem látszik meg rajtam hogy 70-71kg lennék. Megfelel ez a testsúlyom a magasságomhoz és a koromhoz? Ha nem milyen fogyókúrát ajánlatok ? 12/L
magasság, fogyókúra,
Fontos! Nagyon kövér vagyok a koromhoz képest és leszeretnék fogyni, de ha fogyok, megfog nyúlni a bőr a kezemen. Így is már eléggé lötyög, mivel zsíros. De ha lefogyok akkor hogy tüntethetném el azt a nagy lötyögő megnyúlt bőrt? :S Nagyon szomorú vagyok.! :' ( Milyen...
12 éves vagyok decemberben leszek 13.65kg vagyok.Ez baj annyira hogy le kéne fogynom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!