Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koromhoz képest dúl dagadt...

Koromhoz képest dúl dagadt lennék?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok decemberben leszek 13.65kg vagyok.Ez baj annyira hogy le kéne fogynom?
2010. aug. 24. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is 12 vagyok, bár 169 cm hozzá 70 kiló. Nagyon zavar. Nekem jövőhéttől segít majd a dietikus. Remélem jobb lesz.
2010. aug. 24. 08:53
 2/14 anonim ***** válasza:
kb 13 kg???
2010. aug. 24. 08:56
 3/14 anonim ***** válasza:
amgy kicsit érthetetlen a kérdés de lehet csak engem zavar
2010. aug. 24. 08:56
 4/14 anonim válasza:
inkább 43, nem?
2010. aug. 24. 08:57
 5/14 anonim ***** válasza:

? Bocs de ezt nem értem :D

Na jó rájöttem... kicsit bezavart az, hogy nem raktál szóközt a pont után és így azt hittem 13,65kg vagy. Milyen magas vagy mellé? Diétáznod nem kell viszont egy kis sport sosem árt. Foci, kosár bármi...

2010. aug. 24. 08:57
 6/14 anonim válasza:
Én is 13 évesen 60 kg vagyok, de mindenki azt mondja, hogy tök jó az alakom, attól is függ, hogy milyen a csontozatod például.
2010. aug. 24. 09:10
 7/14 anonim válasza:

a magasságod nélkül nem igazán tudjuk megmondani, kedves.

én16 leszek 40 kiló vagyok viszont csak 160 cm.úgyhogy magasságot kérnénk.

2010. aug. 24. 09:11
 8/14 anonim ***** válasza:

a kérdező 12 éves, decemberben lesz 13(éves) és 65 kg

nem tudom mit nem lehet ezen érteni.

amúgy meg attól is függ hogy sok-e hogy hány cm vagy. de ha soknak érzed akkor fogyj le.

2010. aug. 24. 09:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is 13 leszek novemberbe és 69kg vagyok!

A cm-hez képest sok de amugy sokan azt mondják hogy 60 kgnak nézek ki..

Lécci mond meg a cmdet és akkor már megtudjuk mondani hogy jó e vagy nem.

2010. aug. 24. 09:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

De,ez sok.

Nem tudom milyen magas vagy,de ez nagyon sok.12 évesen egy tízessel kevesebb lehetnél.Milyen leszel,ha kamaszkorodban elkezdesz fejlődni?Sok.

2010. aug. 24. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Most tényleg sovány lennék?

17 évesen 167 cm és 48 kg vagyok. Anyám szerint jól nézek ki, apám szerint sovány vagyok. Melyiküknek lehet igaza? Én meg pont jól érzem magam így...

Honnan tudhatnám, hogy hányas ruhaméretet kellene hordanom akkor, ha sovány lennék?

Szóval az van, hogy fogytam június óta 9 kilót, és a régi ruháim már nagyok rám, de még folytatom a fogyást, kb. ugyanennyi ideig, ugyanennyi kilót szeretnék fogyni. És szerintetek valahonnan tudhatnám, hogy soványan kb. hányas ruha kellene? Vagy az lehet, hogy amit...

Tapasztaltokra lennék kíváncsi, olyanoktól akik a "harcosok étrendje" (warrior diet) szerint élnek? Van itt olyan? Ha igen, írna róla pár sort?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Olyanokra, akik próbálták, akik csinálják. Azt mondják ez nem diéta, hanem életmód. Utánaolvasva nekem nagyon pozitív, de érdekelnének olyanok véleményei akik e szerint élnek.

Ezt hogy lehetne megoldani? A válaszokért nagyon hálás lennék =)

Sportosabb, testet szeretnék. Persze nem ilyen hatalmas izmokra gondolok, a vékonyabb, szálkás izomzat lenne a vágyam , mivel lány vagyok :) Sajnos konditerembe nem tudok menni, időm nem engedi, rengeteget tanulok és ráadásul másik városba járok suliba, szóval az...

Nem erzitek ugy, hogy a kaloriamennyisegen belul ugyan, de megis tul sokat esztek? . Ha valaki elmagyarazna nagyon halas lennek.

Napi 1600 kaloriat fogyasztok, ez ugy ne ki, hogy reggel es delben 450, tizorai 150, uzsi 100, vacsora 150. pl. a mai ebedet amikro kimertem, mar a latvanytol hiztam 2 kilot:P...250kcal ch, 100 feherje, 100 zsir, a zsir az mandula volt,15g., a feherje egy egesz tojas...

Kell még fogynom? Túl sovány lennék 70 kg-osan? (24év/188cm/83kg)

Egy válaszomban írtam a fogyásommal kapcsolatban és hogy tovább szeretnék fogyni 70 kg-ig. Több hozzászóló szerint nem kéne már tovább fogynom. 188 cm vagyok és mielőtt elkezdtem fogyókúrázni, 110 kg voltam. Jelenleg 83 kg vagyok, de még mindig nem vagyok elégedett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!