Azt hiszem ez már nem normális..?

válasza:"ez alatt az idő alatt több mint 5500 kalóriát vontam meg."
Ez naponta 262 kalória volt, ha egyáltalán "megvontad" és nem tuletted magad a valóságban.
Mennyi kalóriát ettél, miután naponta "megvontál" 262 kalóriát?

válasza:Mennyi kalóriát ettél naponta?
Ha erre nem tudsz válaszolni, akkor az csak kamu, hogy "deficitben" voltál.

válasza:"Párszáz kalóriás deficit".
Fogalmad sincs arról mennyit ettél és mennyit égettél, igaz?
Nagyon sokan beleesnek a hibába, hogy elmennek edzeni aztán megjutalmazzák magukat valami nasival, mézes-magvas proteinszelettel és amit 2 óra alatt elégettek azt 10 perc nasival visszaeszik.
Nem kell órákig sanyargatni magad a teremben csak tartani egy étrendet.
Ha gondot okoz naponta számolni főzz heti 2x, és porciózd szét rögtön főzés után. Ha nagyobb adagot főzöl mehet belőle a fagyra is és "vészhelyzetnél" előkapod.

válasza:További kérdések:
16 eves srác vagyok 170 magas körülbelül. 63 kg vagyok kb. Kb 1-2 hónapja edzek itthon. Guggolás, fekvőtámasz, plank. Összeírtam magambak egy edzéstervet. Az álmom hogy izmos srác legyek és kockahasam legyen. Sok fehérjét eszek amit sokan ajánlottak és be is tartom....
Ugyanannyi dkg-t nézve.
Tudom fura kérdés, de hajt a kíváncsiság. AI-tól kérdeztem: Adott egy 38 éves 170 cm 84 kg-os férfi. Motoros fűkaszával dolgozik. Mennyi energiát éget el munka során. Igazából sétának nagyon lassú a mozgása, állásnak viszont nem állás, mert azért ha lassan is de...
Sziasztok! 167 cm és 133 kg vagyok, 41 éves nő. Sajnos hormonális problémáim vannak, a vércukor sem tökéletes amire kaptam Merckformin XR 500-at. Letöltöttem a kalóriabázist, mindent is írok bele, és ahogy az endokrinológián javasolták, igyekszem 1600 kalória alatt...
50 évesen 160 centi és 70 kiló mellett ennyi kalóriával fogyni kellene. Normális ételeket eszem, nem szalonnával vagy kólával viszem be ezt a mennyiséget. Pajzsmirigy alulműködésem van, de az gyógyszerrel be van állítva, erre nem lehet fogni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!