Hogyan osszak el 1400 kcal-t 5 részre?
Ez egyéni. Én kettőbe se tudnám osztani, éheznék olyan kevés étel után, bármiből is áll.
Ha neked 5 egyforma étkezés fekszik, akkor oszd el úgy. Ha máshogy, akkor úgy. Általában az emberek 3 főétkezést igényelnek s az uzsonna és a tízórai a pici, de van, aki nagy reggelit, van, aki nagy vacsorát szeret, mert úgy működik jól, legalábbis az aktuális körülményei között.
Tapasztald ki, hogyan éhezel a legkevésbé, optimális esetben pedig semennyire. Az időpontok is fontosak lehetnek, az elosztás és persze az, hogy konkrétan mit eszel.
Arányaiban kb így ideális elosztani. (Az első meg vagy kövér vagy egy edző férfi) Egy átlagos testalkatú nőnek aki mondjuk heti 3x mozog annak ez elég.
1. étkezés kb 250-300 kcal
2.étkezés 150 kcal
3.étkezés 500-600 kcal
4.étkezés 250-300 kcal
5.étkezés 150 kcal
Itt van egy 1200 kcal-os étrend:
Én is ezt kb. 10-20%-kal kiegészítve alkalmaztam, 2 hét alatt 90-ről lementem 85-re (180 cm, férfi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!