Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miből készítik a kreatint?

Miből készítik a kreatint?

Figyelt kérdés

Azt írják, hogy a húsokban van, de a testépítők MESTERSÉGES formában is bevihetik.

1: Valahogyan kivonják a húsokból, vagy...

2: mesterségesen állítják elő azt a molekulát (Mesterségesen szerves molekulát...?)

Világosítsatok már fel. Köszi!



2014. márc. 9. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szarkozin+cianamide (naná, hogy nem atomjaiból építik fel a szerves molekulát). Így sok szerves molekulát lehet úgymond szintetizálni, de amikor azt hallod, hogy egy szerves anyag szintetikus, olyankor mindig arra gondolj először, hogy más, valószínűleg szintén komplexebb, szerves molekulákból állítják elő, főleg, ha ipari mennyiség kell.
2014. márc. 9. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy általában a szerves vegyipar a kőolajra, mint kiindulási anyagra van ráépülve. A műanyagtól a gyógyszereken át, mindent 3-4 kiindulási anyagból, és azt követő (igen bonyolult)átalakításokkal gyártanak. Az így nyert vegyületek pontosan olyanok, mint a természetben előforduló változatuk, csak meg kell tisztítani őket az intermedierektől. Régen az aszpirint is fűzfakéregből gyártották, ma már kőolajból. A szarkozin (n-metilglicin) így készűl, míg a ciánamid szervetlen úton, kalcium-oxidból amiből kalcium-karbidot gyártanak, ami alapanyaga a kalcium-ciánamid gyártásnak. De ez a nagyon lerövidített folyamat, ez a gyakorlatban bonyolultabb.
2014. márc. 9. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tájékoztatást!

Inkább nem szedem....

2014. márc. 10. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Pffft, dehát szerves-szerves molekula, nincs különbség, az előélet nem számít. Ha tudnád, hogy egy csomó dolgot hogy állítanak még elő :D
2014. márc. 10. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Persze, mindegy.....hogyne...

Ezektől a "természetazonos" dolgoktól már kiráz a hideg.

Érdekes módon mégis egyre több a beteg ember, pedig minden "természetazonos", meg "határérték alatti".

Nekem ne kőolaj legyen a kiindulási alap olyannál, amit elvileg húsból kéne kinyerni, akármit látnak a mikroszkóp alatt.

NÓÓÓÓRMÁÁÁÁÁLIS ?!

2014. márc. 17. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. márc. 17. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Némi baj tényleg a "határérték alatti szintre" kivonandó segédvegyületek miatt lehet, főleg hogy közölni se kell, miből van határérték alatt valamennyi MÉG MINDIG abban, amit megeszel, megiszol.


De nőjünk fel, a feldolgozásé a hiba, nem az alapanyagé. Ha levágom a disznómat, lebontom és felfüstölöm, akkor perfekt a módszer, nagyon bevált segédszereket használok, amikre még ha mondják is, hogy pl. hú, de rákkeltő, nem akkor kezdett növekedni durvábban a rákos megbetegedések száma, amikor a paraszt szalonnázni kezdett, hanem csak az iparosodás virágzásakor.


Ha magamnak állítanék elő a sufnilaboromban fél lombik kreatint, és tudnám, hogy nem maradt benne semmi, ami pl. megfosat, akkor nyugodtan pöttyintenék a kakaómba reggel, mert tudnám, hogy attól legalábbis nem permetezem tele a gatyát.

2014. márc. 25. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!