A finomított és a magvas zabpehely között mi a különbség?
Figyelt kérdés
A Müllerben lehet kapni, egy márka, a finomított olyan állagú, mint a korpa, a magvasban pedig a magok egészben vannak. Eddig ezzel nem is lenne gond, csakhogy a MAGVAS majdnem kétszer olyan drága, mint a másik. Ez miért van? Logika szerint még inkább olcsóbbnak kéne lennie, mert nem kell megdarálni. A hátuljára mindkettőnek csupa jó dolgok vannak ráírva (teljes kiőrlésű, stb.). Mit tud a magvas, amit a finomított nem?2014. máj. 11. 08:32
1/1 anonim válasza:
A rosttartalmat kellene megnézni. Ha a finomítottban kevesebb van, akkor annál a külső héj egy részét nem darálták bele. De egyébként tök mindegy testépítés szempontjából, hogy melyiket veszed, nagyon nem ezen múlnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!