Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri beruháznom növekedési...

Megéri beruháznom növekedési hormon serkentőre?

Figyelt kérdés

Üdv !

Szeretnék egy nagyon kemény, minőségi 7-8 hónapos tömegelésbe belekezdeni.

Tökéletes étrend, naponta 6-7x kajálás.

Heti 5 edzés.

Vitamin csomag, stb.. rendben.

Megéri beruházni Növekedési Hormon serkentőre ? állítólag kissé segít a regenerációban, ami fontos meg kissé testzsírt is csökkent (tömegelés alatt) és definiáltabb izmok.

Vagy akkora mennyiségben szedni ecdysteron-t, ami már durva, az ajánlott 3-4x-se /naponta 1 hónapig.

Vélemények ? Valami ütősebb kiegészítő tökéletes edzés és étrend mellé ?

Próbáltatok valami ütősebb Tesztoszteronszint növelőket ?

2014. máj. 11. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert 30 év alatt nem érdemes erre költeni, nem tudja emelni a tesztótermelésed, mert eleve maxon van.
2014. máj. 11. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
A tesztóserkentő nem ugyan az mint a HGH serkentő. A kérdező peptidre gondolt mikor azt írta hogy növekedési hormon serkentő. Én használtam, de többet vártam tőle megmondom őszintén. Nehéz még nálunk normálisat beszerezni ha nem kullogsz a profik között. Tesztó szint növelőt 30 alatt felejtsd el, de a HGH serkentő az működik ez alatt is, viszont a mellékhatások visszafordíthatatlanok, és közel sem olyanok mint a sima szteroidoknál.
2014. máj. 11. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
a kérdés alján volt a tesztónövelő, én arra írtam. tudom hogy a hg nem egyenlő a tesztóval ,azért ennyire ne nézz hulyének egészség.szepseg.:)
2014. máj. 11. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hgh serkentőnek nincs sok haszna. Főleg hogy élettani keretek között a hgh nem épít izmot.

Tesztófokozónak lehet értelme idősebb korban.

Ecdysteronokról nem készult még tanulmány amely azt mutatná hogy hatásos. Mondjuk lehet a nem dolgoztak olyan adagokkal.

Amik bizonyitottan javitjak a regenerációt. Azok edzés előtt fogyasztva: l-carnitin 2-4 g, citrulline malát 8g, hmb 3g (onmagaban. Ilyet nehéz talalni mert mindenhol a kalcium sója van)

De amugy a kreatint nem látom az fontosabb ezeknél.

Plusz ha már a kaja rendben akkor úgy tudod a legtobbet izmosodni ha a maxot hozod ki az edzeseidbol. A vitargo crx szerintem jo kieg edzés előttre jól betölt de ez csak egy tipp.

Vagy Valami stimulánsmentes NO-fokozót próbálj ki.

2014. máj. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!