Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testepitok ti esztek kuszkuszt...

Testepitok ti esztek kuszkuszt, vagy bulgert?

Figyelt kérdés
Esetleg tippek,trukkok az elkesziteseben ?

2014. máj. 15. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
A lakosság nagy része beteg. Folytasd mennyire nem bonyolult az egészség..
2014. máj. 15. 12:12
 12/66 anonim ***** válasza:
60%

A lakossag nagy resze: nem szamolja a kaloriakat. Nem visz be eleg mikrotapanyagot.

Nem edzzi rendszeresen az izmait

Ahogy a kardiovaszkularis egeszsegere se figyel.

De nem a tej miatt vagy a gluten miatt betegek.

2014. máj. 15. 12:15
 13/66 anonim ***** válasza:
55%

Tej - gluténmentességre mégis gyógyulnak.. Ok, ezzel párhuzamosan több zöldséget is esznek.

Csomó egészséges ember nem számolja a kalóriákat. Ember a világon nem számolta még a kalóriákat a dietetika baromságai előtt :)

2014. máj. 15. 12:17
 14/66 anonim ***** válasza:
45%

Valoban nem.

De amikor valaki "egeszseges" kajakat eszik. Azokbol nehez tul sokat enni mert sokkal laktatobbak. Es kevesebb kaloria lesz vegul.

Ugyanigy mikor a tejet vagy a glutent kizarjak olyankor egy etelcsoportot kizarnak amit elotte rendszeresen ettek igy lecsokken az osszkaloria.

Tovabbra is faszsag a paleo

2014. máj. 15. 12:22
 15/66 anonim ***** válasza:
55%

Vagy az amit te írsz.

Nem csökken le a kalóriabevitel, mert zsírral+fehérjével pótolja a legtöbb ember. Kisebbség az aki elhagyja a tej+glutént és közben alacsonyabb kalóriás zöldségevésre tér át. A paleósok többsége komoly hús és zsírevő. Szó sincs általános alacsony kalória bevitelről, ezt a dietetikusok meg Boldogkői Zsolt szeretnék így látni, de hát a valóság nem aszerint változik hogy egy kis csoport mit szeretne látni :)

2014. máj. 15. 12:29
 16/66 anonim ***** válasza:
45%

Akkoris kevesebb kaloriat visznek be. Paleoval is el lehet hizni.

Ird mar le grammra pontosan te mit eszel.

A paleo divatdieta. Es alaptalan.

2014. máj. 15. 12:32
 17/66 anonim ***** válasza:

Vagdalkozz csak, amit te képviselsz annak még így is kevesebb alapja van.

Ugyanis a te oldalad az kb. a konvencionális nyugati orvoslás, dietetika eszméje, ezek tükrében a paleo baromság. Csak hogy ezek meg a legócskább, zsákutcába ért (amúgy betegségipari áltudományos) népbutítások hitelesség köntösbe öltöztetve. Ennél csak jobb lehet a paleo.

Én nem számolok kalóriákat, de amikor csak eszem jóllakásig tolok zsírszalonnát, sonkát, tojást, mikor mit. Senki sem eszik annyit hogy elhízzon, normális kajákból. Kis kalóriaplusszal pedig elboldogul a szervezet, arra van az egészséges hormonrendszer hogy kezeljen a testünk ilyen dolgokat.

Jaa hogy ez a rendszer érzékeny az ócska kajákra, gyulladásos betegségekre, sok szénhidrátfogyasztásra amiket a nem-paleo étrend okoz? Hát igen, ennek felismerésével indul az orvosTUDOMÁNY. :)

2014. máj. 15. 12:42
 18/66 Szergej55 ***** válasza:
Marcii, van egy tanácsom: ne vitázz hívőkkel. Mindegy, mit mondasz, ő a maga igazát fogja hangoztatni, akkor is, ha baromság.
2014. máj. 15. 12:48
 19/66 anonim ***** válasza:
55%

Szergej, magyarázd el bármilyen módon, hogy én miért 'hívő' vagyok, ő miben különb vitázó nálam, ő miért nem 'hívő'.

Ez az én vita kilépésem, alapvetően annyit akartam írni, hogy más forrásokat tartunk hitelesnek más gondolkodás miatt, így az életben nem kell diplomatikus megegyezésre jutni.

Megegyezés lehet az, ha azt mondom: szeretem Marcit bárki is ő, jóravaló, intelligens magyar, megtisztelt a véleményével, időt szakított rám és ezért hálás vagyok neki. Így le lehet zárni, de a különböző világnézetek igazából sosem fognak közös eredményt hozni, úgymond máshogyan dekódoljuk a 'valóságot'. Elvileg az embertársak iránt tanúsított szeretet tud ilyenkor (vérontás helyett:) tisztességes, normális lezárást biztosítani.

Ha belemennék abba hogy én miért nem tudom hitelesnek venni azt az oldalt amit Marci úr képvisel (pontosabban hitelesnek gondol), akkor azért lehet érthetőbb lenne az én álláspontom is.

2014. máj. 15. 12:53
 20/66 anonim ***** válasza:
45%

Videot megmezted már?

Olyat hogy magyarazol hogy emberek akik atvaltanak egy kemenyito alapu etrendre ugyanugy meggyogyulnak?

Te nem vagy mas mind hivo. A paleo-rol barki aki kicsit is ert a taplalkozashoz tudja hogy hulyeseg. Anyit kerek hogy az osszeeskuves elmeleteidet vidd a testepitesbol.

2014. máj. 15. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!