Sracok, testepitok! Ez bevalhat? Bovebben lent.
Jeff seid pedig egy ifbb pro mens physique versenyzo 18 evesen.
Megis a tudasa az etkezesrol olyan hogy szerinte 4 g szénhidrát van a tojássárgajában.
A TEK véletlenül nem az a handabanda aki egyszer elkapta Luke Skywalker-t...? :)
Bár én sem vagyok testépítő, de azt el tudom mondani, hogy több szempontból sem szerencsés ez a kotyvalék.
A lencse általában nehezen emészthető, a tej pedig tejcukrot és tejzsírt tartalmaz, ami lassítja a tejfehérje felszívódását, nyákosítja a bélcsatornákat, és ki tudja, miből készül (legalább is ha boltira gondolsz, ami valószínűleg egy tejporból kreált valami)
TEK-es!
Tehát egy szerencsétlen agyhalott tekestől vársz táplálkozási tanácsot? Most ez megint mi, komoly?
Edd az ócska lencsét ócska tejjel, hát ha ez a szint amit akarsz, 'TEK' akkor csináld amit egy ilyen mond. Nem értem miért mérce az ilyen.
A lencse az hüvelyes, persze ha nincs más akkor kaja, de egyébként sz.ar. Hát húsevő vagy!
A tej meg nem hús, hanem egy hormonokkal teli fehérjés (de sz.ar fehérje van benne!) víz, hát az újszülöttek isszák, felejtsük már el végre.
Miért is vinnél be fehérjét húsból vagy tojásból, tojás porból, az olyan 'normális' lenne.
Inkább a tekes tanácsa, az nagyon meggyőző, hiszen ők .. tökre.. ők nagyon ... tetszik a rucijuk.
legjobb haverom TEK es, õ úgy csinálja házilag a fehérjét, hogy beírja chrome ba hogy www.*****.com és megrendeli a tejsavó fehérjéjét...
a lencsés tejes dolog gondolatától rámjön a finghatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!