Ferenc Jones Kiss kérdése:
Magassághoz képest milyen?
Figyelt kérdés
Szisztok :) 16 éves vagyok
167cm azt szeretnem megtudni. H milyen a magassagomhoz kepest a kovetkezo adatok:
37,5os kar
102,5os mellboseg
72cm derék
A vádlim csak 35cm
Ac comb 56cm
Szálkas vagyok. 1 eve kondizom . Szoval a magassagomhoz kepest es ahhoz kepest h kondizon ez milyen ??
2014. máj. 16. 15:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó a magassághoz képest. Bár nekem nem az a menő ha valakinek nagy a karja és kész. inkább szálkás legyen hiszen abban van az erős és a gyorsaság. lomha kézzel nem érsz semmit. Én 169cm vagyok csak kart mértem eddig az 35,5. nekem olyan 38-40 ig elég lesz és onnan szálkásítok le.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi :) hasonlo elkepzelesem van nekem is :) meg Igazad van en olyan 40-41es karnal szalkasitok. De meg igy is majdnem 38as karram ugyan olyan szalkas vagyok es gyors :)
2014. máj. 16. 15:58
3/4 anonim válasza:
kb átlagos az edzegető fiataloknál, de majd lesz jobb is.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszii :)
2014. máj. 16. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!