Ez akkor hogy is van?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy iskolába járok így egyenlőre a szüleim tartanak el anyagilag. Sajnos a családom nem mondható gazdagnak, így nem jut mindennap hús az asztalra.
A kérdés nem az, hogy miért sír itt gyakorin a hülyegyerek :D, hanem az, hogy szerintetek ha lesz pénzem normális étrendre, de most továbbra is edzek, akkor elérhetek akkora izomnövekedést mint, ami a kezdők esetében van?
2014. máj. 17. 06:52
1/4 anonim válasza:
A legtöbb srác nem tökéletes étrenddel kezdi, mert mindenki így van vele ahogy te kérdező. Lehet, hogy picit hamarabb érnéd el a genetikai maxodat naturálban ha eleve jó étrenddel indítasz, de így is el fogd érni, ha később lesz tökéletes étrended.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem koszi. Egyenlőre igazság szerint l*sz*rom a kinézetet. Nehezen hízó vagyok, ezért inkább az erő növelésre fektetek nagyobb hangsúlyt, de mivel az esztétika sem az utolsó így felmerült bennem a kérdés. Nyilván mire lesz saját keresetem, már jóval rutinos leszek a dolgokban. Csak érdekelt, hogy képes-e leszek én is 0,5-1kgos izomnövekedésre havonta.
2014. máj. 17. 17:03
3/4 anonim válasza:
Képes lehetsz rá, de nem sokáig.
4/4 A kérdező kommentje:
Ertem kosz :)
2014. máj. 17. 19:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!