Miből áll egy erőnövelő étrend?
16 évesen 140 kg fekvenyomás brutál jó.
De 106 kg-osan biztos tovább akarsz tömegelni? Én a helyedben inkább diétáznek.
Amugy az etrend az vagy kis kaloriapluszos mint a testepito etrend vagy pedig szinten tartásos testkompozício változtato etrend.
--gömb--
Nincs komoly jelentősége hogy milyen hús van az étrendben.
Persze lehet hogy valaki valamilyen általam fel nem fogható oknál fogva előnyben részesít adott húsokat, de nincs ennek általános szabálya. Egyéni kérdés.
Ugyanúgy az a lényeg, hogy meglegyenek az izomépítéshez, regenerálódáshoz szükséges aminosavak.
Értem, köszi.
Elvileg a kreatinin tartalma miatt a marhahús a legjobb erőnövelő, de lehet hogy csak egy legenda. Gondsolom innen szármatik a marha erős kifejezés.
Valoszinuleg a marhaeros kifejezés onnan származik hogy van benne egy minimális kreatin -.-
Veletlenul se onnan hogy egy marha elég erős.
Nem tudom milyen atléta vagy de erőemelőknél is vannak súlycsoportok és te jelenleg a 105+ 120- ba férsz bele ennél magasabban már csak a 120+ van ahol brutál erőre van szukség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!