Mit tegyek hogy az erőm is úgy növekedjen mint az izmaim? Nagyobb izomtömeggek rendelkezem, de ahoz képest szerintem nemvagyok erős.
Figyelt kérdés
erő2015. aug. 16. 19:05
1/6 anonim válasza:
1. En meg nem lattam tenyleg izmos, de gyenge embert szoval szerintem kevered az izmot a zsírral.
2. kezdd ezzel [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogykeverném,gondolom tesem kevered a kenyeret a kiflitöl
2015. aug. 16. 19:39
3/6 A kérdező kommentje:
Bár tudatom veled hoyg létezik iylesmi,biztos hallotál már oylanrol hogy kigyurt csávo vs vékony csávo,és nem az izmosabb volt az erősebb :)
2015. aug. 16. 19:41
5/6 anonim válasza:
Írj pár adatot, és kiderül hogy tényleg gond van-e
súlyod
fekvenyomás széria súly
guggolás széria súly
felhúzás széria súly
6/6 anonim válasza:
Az erő nem mindig arányos a méretekkel és nem úgy jön, hogy kitalálsz valami technikát. Évente lehet egy picit nőni az erőben. Olvasgasd vagy nézegesd a youtube-on erőemelők riportjait.
Pl..Mészáros László fekvenyomó világbajnok. Nincs ellenfele fekvenyomásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!