Hat napos edzéstervre valami ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval itt a nyár, van kb. 1 hónapon, hogy intenzívebben eddzek, mint a szokásos heti 3-4 alkalom. Gondoltam elmennék 6x. Nem csinálok most úgysem semmit, regenerálódni lenne idő. Tudom, hogy nem fogok hatalmasat fejlődni, de már nem bírok magammal. Edzeni akarok, mint egy állat! XD2016. jún. 18. 23:07
1/5 anonim válasza:
Az allatok nem tul okosak inkabb eddz ugy mint egy normalis ember heti 3-4x.
2/5 A kérdező kommentje:
Áh, pedig vettem ilyen durrantót most meg tömegelőt még ráadásnak. Nem baj, majd rámegyek akkor egy kicsit még a lábra meg karra, hogy a strandon tekintélyesebb legyek. :)
Amúgy energiaitalt van értelme inni edzés előtt? Mert akkor mixelném ezzel a durrantóval meg a tömegelőkkel.
2016. jún. 18. 23:15
3/5 anonim válasza:
Erdemes energia italt is inni de keverj bele vagy 4 adag edzes elottit, a bu*ik isznak egyet, meg a lanyok is kettovel kezdik. Mehet bele a tomegnovelo is egybol, itt a strandszezon nem erunk ra szarakodni.
4/5 Cortez70 válasza:
Nem fogsz jobban fejlődni 6 napossal. De ha így akarod, akkor 3 felé bontott terved legyen és heti kétszer nyomhatod egy izomra. De ilyenkor nem kell túl sok sorozat, hogy tudj regenerálódni. A,B,C, pihi, A,B, C felosztásban.
5/5 A kérdező kommentje:
Cortez: Köszi!
2016. jún. 19. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!