Melyik a kedvenc és utálatos testépítő kajátok?
Amit bármikor megesztek , akár több nap is egymás után ugyanúgy elkészítve , na jó, nem ér csirkét írni :P
Van olyan amit nagyon nem szerettek, de a cél érdekében mégis lenyomjátok ?
száraz dolgokat nem annyira komálom
csirkemellfilé pl nekem nem jön be bárhogy.
megeszem azt is szárazon ha az van
Kedvenc: tojás, akár a fehérje is, házi tojásból finom az is, éhes embernek pedig pláne. Minden étkezésre (jó, nekem nincs sok) tojást eszem, már nagyon, nagyon régen, s még most is sajnálom, hogy napi 8-12-nél nem fér több. Ez olyan kevés, én ennél jobban szeretem a tojást :( Néha álmodozom 20 tojásos kilengős napokról, de még sosem realizáltam. Egyszer megettem 7,5 töltött tojást ebédre, az aranyos volt :) Mostanában nem vagyok éhes, s tuti volt mellette más is, azért csak ennyit (plusz mert nem volt több, de jóllaktam).
Másik, igazából még nagyobb kedvenc: zöldség, bár szálkásításkor sajna nem fér sok.
Utálom és eszembe sincs megenni: csirke, főleg a melle, de minden sovány hús ilyen.
Utálom és a cél érdekében lenyomom: ilyen nincs. Régebben néha ettem tökmaglisztet, ha kicsit rosszul álltam fehérjével, de most már rutinos vagyok és van elég tojásfehérjém, ha kell. Amúgysem utálom, csak nem szeretem s minden étkezésemnek nagyon finomnak kell lennie.
Szerencsére, van pénzem kajára, nem vagyok rászorulva, jogy minden nap ugyan azt egyem, mint itt sokan...
Kedvenc "testépítő kajám" a csokis protein.
Olyat meg nem eszem, amit nem szeretek.
Kedvenc:T-bone steak
Utálom: csirkerizs (12éve eszem)
Én nem eszek meg olyan kaját amit nem szeretek szóval utált kaja nincs. Ha megenném, akkor a zab lenne az, bár sütibe, zsömlének megsütve még elmegy, de akkor is zab íze van. :)
A kedvencem meg azok, amiket megeszek. :D Úgy raktam össze az étrendem, hogy élvezetes legyen. Imádom az esti csokis túrót, de a reggeli banános palacsintám csokiszósszal is mennyei. Annyira jó a menü, hogy minden nap ugyanazt eszem, csak a csirkemelles ebéd elkészítési módját variálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!