Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a kedvenc és utálatos...

Melyik a kedvenc és utálatos testépítő kajátok?

Figyelt kérdés

Amit bármikor megesztek , akár több nap is egymás után ugyanúgy elkészítve , na jó, nem ér csirkét írni :P

Van olyan amit nagyon nem szerettek, de a cél érdekében mégis lenyomjátok ?

2016. jún. 23. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

száraz dolgokat nem annyira komálom

csirkemellfilé pl nekem nem jön be bárhogy.

megeszem azt is szárazon ha az van

2016. jún. 23. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Gyúrós rántott hús a kedvencem, a rizst utálom. :)
2016. jún. 23. 22:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedvenc: tojás, akár a fehérje is, házi tojásból finom az is, éhes embernek pedig pláne. Minden étkezésre (jó, nekem nincs sok) tojást eszem, már nagyon, nagyon régen, s még most is sajnálom, hogy napi 8-12-nél nem fér több. Ez olyan kevés, én ennél jobban szeretem a tojást :( Néha álmodozom 20 tojásos kilengős napokról, de még sosem realizáltam. Egyszer megettem 7,5 töltött tojást ebédre, az aranyos volt :) Mostanában nem vagyok éhes, s tuti volt mellette más is, azért csak ennyit (plusz mert nem volt több, de jóllaktam).

Másik, igazából még nagyobb kedvenc: zöldség, bár szálkásításkor sajna nem fér sok.

Utálom és eszembe sincs megenni: csirke, főleg a melle, de minden sovány hús ilyen.

Utálom és a cél érdekében lenyomom: ilyen nincs. Régebben néha ettem tökmaglisztet, ha kicsit rosszul álltam fehérjével, de most már rutinos vagyok és van elég tojásfehérjém, ha kell. Amúgysem utálom, csak nem szeretem s minden étkezésemnek nagyon finomnak kell lennie.

2016. jún. 23. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:
3%

Szerencsére, van pénzem kajára, nem vagyok rászorulva, jogy minden nap ugyan azt egyem, mint itt sokan...

Kedvenc "testépítő kajám" a csokis protein.

Olyat meg nem eszem, amit nem szeretek.

2016. jún. 24. 07:33
 15/21 Cortez70 ***** válasza:
94%
Ja, mert itt biztos csak neked van pénzed kajára. Idióta.
2016. jún. 24. 07:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Fú mert te nem írtad le ugyan ezt még egyszersem... Nem egyszer láttam már, hogy dicsekszel vele, hogy van pénzed kajára, de ha más írja le, abba bele kell kötnöd... Kicsit sem vagy képmutató... És nem nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy ne csak csirke-rizsen éljenek...
2016. jún. 24. 08:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedvenc:T-bone steak

Utálom: csirkerizs (12éve eszem)

2016. jún. 24. 09:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kedvencem és nincs olyan se amit ne ennék meg.Az a lényeg, hogy jól legyen elkészítve és finom lesz.
2016. jún. 24. 09:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nem eszek meg olyan kaját amit nem szeretek szóval utált kaja nincs. Ha megenném, akkor a zab lenne az, bár sütibe, zsömlének megsütve még elmegy, de akkor is zab íze van. :)

A kedvencem meg azok, amiket megeszek. :D Úgy raktam össze az étrendem, hogy élvezetes legyen. Imádom az esti csokis túrót, de a reggeli banános palacsintám csokiszósszal is mennyei. Annyira jó a menü, hogy minden nap ugyanazt eszem, csak a csirkemelles ebéd elkészítési módját variálom.

2016. jún. 24. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
17# akkor miért eszed?
2016. jún. 24. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!